Ollie Gang Shop sărbătorește Go Skateboarding Day prin concursuri și programe care sprijină practicanţii de sporturi urbane!

0

În fiecare an, pe 21 Iunie, skaterii, riderii și toţi împătimiţii stilului urban din întreaga țară sărbătoresc Ziua Internațională a Skateboardingului.

gosk8day

Alături de ei, cel mai reprezentativ magazin de cultură urbană și street wear din România, Ollie Gang Shop, premiază Best Skateboarding Trick și oferă reduceri consistente, valabile tot anul, la echipamentele sportive necesare atleților și amatorilor de skate!

Reduceri la echipamentele sportive și produse şi premii în bani.

Pentru a se înscrie la Best Skateboarding trick, riderii trebuie să trimită până pe 27 Iunie un video cu un skate trick la simona@ollie.ro. Premiul: o pereche de shoes DVS Clip sau Torey, o șapcă și un tricou Ollie Gang Shop!

Pentru a profita și de reducerile speciale, skaterii sunt invitați să se înscrie în Clubul Riders, program care sprijină practicanţii de sporturi urbane, eroii de stradă actuali și atleții de skateboarding din România prin reduceri valabile tot anul la echipamente complete pentru practicarea skateboardingului.

Sunt disponibile cele mai populare branduri, atât în privința încălțămintei, îmbrăcămintei, accesoriilor sportive și a echipamentelor de protecție, cât și a pieselor vestimentare de zi cu zi.

Atleții și skaterii amatori mai pot profita şi de gratuități, acces la evenimentele organizate în Ollie Gang Shop, colaborări de produse şi premii în bani.

Condiţii de înscriere ca membru în clubul Ollie Gang Shop proaspăt lansat, detalii legate de modul de funcţionare a programului și toate beneficiile pot fi accesate pe site-ul Ollie Gang Shop secțiunea Riders.

Magazinul Ollie Gang Shop rămâne autentic tradiției de a susține skateboardingul în România, tradiție care l-a poziționat pe piață ca cea mai bună sursă de echipament pentru practicanții sporturilor urbane.

De la sponsorizarea tinerilor atleți până la organizarea Street Heroes, cel mai mare festival de cultură urbană din Sud-Estul Europei, echipa Ollie Gang Shop este o piesă de bază din comunitatea de skateri, bikeri și rideri și rămâne dedicată scopului de a-i susține și de a-i promova.

Iar, fiindcă Ollie Gang Shop susţine toate formele de artă urbană, alături de Riders s-au lansat și alte trei cluburi pentru artiști urbani, dansatori și street fashion styleri.

Iniţiativa Ollie Gang Shop este de a crea ocomunitate bazată pe pasiuni comune şi de a aduce aproape tineri ce pot împărtăşi experienţe ce au un punct comun: arta și sporturile urbane.

Despre Ollie Gang Shop

Ollie Gang Shop este cel mai reprezentativ magazin de cultură urbană și street wear din România, rămânând autentic de aproape 10 ani.

Ollie Gang Shop a câștigat respectul comunităților românești de sporturi extreme, muzică hip hop și electronică, street fashion și arte urbane, sustinând constant mulți dintre eroii de stradă actuali, atleți, muzicieni și artiști graffiti.

Echipa Ollie Gang Shop este și organizatoarea festivalului Street Heroes, cel mai mare festival de cultură urbană din Sud Estul Europei.

Daca ești Artist, Rider, Styler sau Dansator la Ollie găsesti echipamentul complet pentru a te menține cool & fresh. Fie că ai nevoie de cele mai tari haine (tricouri, cămăși, pantaloni, bermude, jachete, sweatshirts, sweatpants, hanorace), accesorii (căciuli, ghiozdane, șepci, curele), sneakers sau skate shoes, we got them all.

În magazin se găsesc următoarele Branduri Premium: Carhartt  WIP, Supra, Vans, DVS, Fallen, Pointer, Nike, Asics, New Balance, Happy Socks; Graffiti Weapons: Montana Colors, 94, Hardcore, Nitro 2G, TNT, Krink, Grog, On the Run, Posca, Dalo; Jucarii Urbane: Kid Robot, Skate Hardware: Ollie Gang Shop DEcks and Wheels, Zero, Mystery and Slave Decks, Wheels and Hardware; Romanian Artists Brands: Porc, DOC, Vlad Dobrescu, Nwanda, Guess Who, Skizzo Skillz, Bass Turbat, Raku, Chimie, Flou Rege, Msero; Carti și CDuri despre: graffiti, skateboarding, muzica. OGS Logo Line.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.