Olivia Steer este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a

0

1-Olivia Steer  C Adrian Stoicoviciu

Olivia Steer, cunoscuta ca adepta a regimului raw-vegan si autoare a volumului “Dulciuri de poveste” prin editura Humanitas, este invitata speciala la V for Verde, targul mintilor deschise, editia a II-a. Evenimentul se desfasoara pe 28 si 29 septembrie, intre orele 11.00 si 20.00, la Casa Universitarilor din Bucuresti (Dionisie Lupu 46).

Indragita vedeta de televiziune Olivia Steer interactioneaza cu vizitatorii targului sambata, 28 septembrie, incepand cu ora 14.00. Olivia le impartaseste celor interesati care este viziunea ei despre un stil de viata sanatos, ce avantaje are regimul alimentar raw vegan sau cum ii poti convinge pe copii sa renunte la alimentele nesanatoase, si totusi atat de tentante si la indemana.

Si pentru a le da o idee de preparat sanatos, moderatoarea emisiunii “Doamne de poveste” le citeste participantilor o poveste “delicioasa” din cartea sa, „Dulciuri de poveste”, aparuta la Editura Humanitas, in 2013. Volumul contine douasprezece retete raw-vegan dulci si usor de preparat. Doritorii pot primi si autografe.

V for Verde, targul mintilor deschise, reuneste peste 50 de expozanti atent selectionati pregatesc pentru comunitatea mintilor deschise delicatese si bunatati bio, produse alimentare slow food si raw food, cosmetice organice, ateliere de gatit, workshop-uri, colectii de moda green chic fashion si haine preloved, precum si produse eco deco, realizate din materiale reciclate si alternative. Biletul de intrare este 10 lei.

Prima editie V for Verde a avut loc in toamna anului 2012 si a adus impreuna peste 30 de expozanti si 1.000 de vizitatori.

 

Read: www.vforverde.ro
Like: www.facebook.com/VforVerde
Befriend: www.facebook.com/profile.php?id=100003826797065
Follow: https://twitter.com/#!/VforVerde

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează