Olimpiadele Comunicării 2009

0
„Evenimentele Olimpiadelor Comunicarii creeaza in fiecare an o legatura directa intre actualii practicieni si tinerii care isi doresc o cariera in domeniul comunicarii profesioniste. Pentru o istorie in imagini a Olimpiadelor Comunicarii vezi si Galeriile Foto.
De asemenea, poti afla cum au fost evenimentele din anii trecuti in sectiunea Istoric. Anul acesta, evenimentele se desfasoara intre 27 aprilie si 22 mai, la Palatul Parlamentului. Aboneaza-te la Alerta, pentru a fi la curent cu desfasurarea lor.” Mai multe informaţii pe site-ul Olimpiadele Comunicării

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează