Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ofertă limitată RECICLETA până pe 15 iunie! O colectare gratuită de materiale reciclabile, de la firmele din București

0

Firmele din centrul Bucureștiului și din sectoarele 1, 2 și 3 pot beneficia de o colectare gratuită a materialelor reciclabile, de până la 150 de kilograme și 1mc. Materialele vor fi ridicate, în cel mai ecologic mod posibil, cu cargo-triciclete sau cu o mașină electrică.

Într-un program special dedicat entităților juridice, RECICLETA va ridica materiale reciclabile precum hârtie, carton, sticle de plastic PET, doze de aluminiu și folie de bax. Cantitățile pentru care pot face solicitările firmele, care n-au mai lucrat cu RECICLETA, nu trebuie să depășească 150 de kilograme/1 metru cub (nu există limită minimă).

Oferta este valabilă până pe 15 iunie 2020!

Pentru testare gratuită firmă, te rugăm sa completezi un scurt formular:

https://www.surveymonkey.com/r/LRLMZ3P

Beneficiile firmei care lucrează cu RECICLETA:

  • Colaborezi cu cel mai eco-friendly colector autorizat, deoarece folosim transport alternativ nepoluant: cargo-triciclete și mașină electrică.
  • Conformitate cu legea – oferim documentele pentru îndeplinirea obligațiilor legale (Avizul și Anexa 3).
  • Ai garanția că dșeurile chiar ajung la reciclare, suntem colector autorizat.
  • Reducerea costurilor! Știai că 1 metru cub de deșeuri amestecate costă și 170 lei, când este ridicat de firma de salubritate, iar acest cost este în creștere?
  • Venim să colectăm cantități mici, pana în 150 kg și 1mc – nu există cantitate minimă!
  • La semnarea contractului pentru un abonamentul de colectare, valabil 1 an, firma primește gratuit kitul de colectare!

Materialele reciclabile sunt colectate cu ajutorul transportului alternativ nepoluant (cargo-triciclete și mașină electrică), depozitate intermediar până la îndeplinirea cantintații minime acceptată, apoi colectorul autorizat mai mare cu care lucrăm (http://www.klaussenburg.ro/), se asigură că materialele reciclabile sunt pregătite conform condițiilor speciale de pe piața națională sau internațională de profil și ajung la fabricile de reciclare.

După colectarea gratuită, firmele care vor să folosească serviciul RECICLETA în continuare, vor semna un contract în format digital, cu ajutorul partenerului Digidemat (https://www.digidemat.ro/docusign-romania/) și vor primi un kit de colectare gratuit, alcătuit din afișe și recipiente, pentru colectarea separată la birou.

Urmăriți un testimonial cu unul dintre clienții noștri:

RECICLETA www.recicleta.ro este o întreprindere socială și oferă servicii de colectare hârtie, carton, PET și doze de aluminiu pentru reciclare. Programul a fost lansat în 2009 de către ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă, care promovează atât grija pentru natură, cât și echitatea socială. De aceea, transportul deșeurilor se face fără emisii poluante, în special cargo-triciclete, oferind astfel locuri de muncă verzi și stabile.

În 10 ani de activitate, RECICLETA a colectat peste 700.000 de kilograme de reciclabile (în special hârtie și carton), care nu au mai ajuns la groapa de gunoi sau la incinerare, salvand astfel peste 10.000 de arbori maturi de la tăiere și mii de kilograme de CO2. Deservim peste 70.000 de beneficiari direcți în București.

Proiectul este recunoscut la nivel european – în 2013 a câștigat marele premiu, la secțiunea de mediu, în cadrul Social Innovation Tournament organizat de European Investment Bank Intitute. În plan național, programul a inspirat în 2015 activitatea de reciclare a hârtiei dezvoltată de Primăria Alba-Iulia, care a adoptat transportul cu cargo-triciclete.

Despre autor

avatar

ViitorPlus a fost înfiinţată în România ca organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă, pentru a stimula şi contribui la transpunerea în practică a conceptului de dezvoltare durabilă la nivel de individ, comunitate şi organizaţii. În viziunea noastră, dezvoltarea durabilă integrează în viaţa cotidiană abordarea sistemică a realităţii şi valorifică interconexiunile dintre planurile de mediu, uman, economic şi social, care fundamentează civilizaţia umană, în aşa fel încât generaţiile actuale şi cele viitoare să-şi poată satisface nevoile şi să-şi poată păstra oportunităţile.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.