Occuparty Dambovita

0

Veniți să ocupăm Dâmbovița!

Din nou. Pe apă și pe mal. Cu canotci, plăci de SUP, kayace, energii bune, muzică, dans, yoga, ateliere de creație, adieri de jazz și tobe, bar de vitamine, acuarele si plastiline, pop-up gallery, animații și jonglerii, câte-n lună si-n mansardă.

Vineri, 19 septembrie 2014, începând cu ora 18:30, la Academia Rowmania, pe cheiul Damboviței, între Podul Unirii și Biblioteca Națională.

image

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează