Oameni care au de dat la schimb povesti de viata / Micadu in gradina Scolii Centrale, Bucuresti

0

Luni, 13 mai, incepand cu ora 20:00, in gradina Scolii Centrale, are loc evenimentul Micadu in gradina. 

Rocambolesque este contextul in care sunt impreuna in acelasi loc oameni care au de dat la schimb povesti de viata intr-o comunitate care sa depaseasca doar interactiunea virtuala.

Loungerie II vor concerta luni, in cadrul prezentarii Micadu. Micadu (sau sotii Maruseac) vor povesti despre decizia de-a pune in asteptare viata corporatista, in schimbul a 9 luni de calatorie pe motocicleta, pe ruta Alaska-Argentina. Experienta si-au asumat-o, fara sprijin financiar extern, bazandu-se exclusiv pe resurse proprii.
Intrarea libera si locatia eleganta ne sunt facilitate de catre conducerea Scolii Centrale Bucuresti. Ne bucuram si de prezenta celor de la Sephany’s Cupcake Company care vor expune la vanzare produse de cofetarie.

Intregul eveniment este gratuit.

Mai multe informatii aici:
rocambolesque13mai

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează