O ZI PRIN OCHII LOR, maraton de muzică și artă cu scop caritabil

0

Hand 2 Hand organizează sâmbătă, 25 mai 2013, în București, a patra campanie de strângere de fonduri în scopul finanțării programelor organizației. Toți banii generați de eveniment vor merge spre educație, cursuri și servicii de îngrijire pentru copiii și tinerii din centrele de plasament din București. Evenimentul va avea loc în Spice Club (Calea Victoriei 21-13, lângă Poliția Capitalei).

Atelierele de origami, pictură, desen, board games, face painting, aranjamente florale gândite și organizate de copiii din centrele de plasament (orele 12:00 – 16:00), spectacolul de ventrilocie realizat de Crina Zvobodă (16:30), muzica live alături de Colors in Stereo, Annes, MT Place si Alma Dima (începând cu orele 22:00) reprezintă câteva dintre atracţiile zilei.

Evenimentul este deschis tuturor celor care îsi doresc să înbunătățească viața copiilor și tinerilor din The Door Mogoșoaia, Mia’s Children comuna Roșu, Viață și Lumină București și Centrul de Plasament nr. 6 Voluntari.

Intrarea la ateliere se face pe bază de donație, iar  costul unui bilet la concert este de 20 de lei .

Evenimentul are ca parteneri: Spice Club București, Magic FM, Zile și Nopți, PromArt Creativ, Metropotam, Smart Events, Cooperativa Urbană, Muzică Bună, Calendar Evenimente, MusicNights.ro, Taraba de Jocuri, TV City Pulsul Orașului București, ÎnOraș.ro, TV H2.0, Radio România 3net, Radio Republica Verde, After Party, Pubbing, Urban.ro, Sweet Delights, Laureath, Merci Charity Boutique, Flori de Gabroveni, Innocent Colours.

 
H2H

www.h2h.no

www.h2htom.com

o zi prin ochii lor

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează