Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O ZI PRIN OCHII LOR, maraton de muzică și artă cu scop caritabil

0

Hand 2 Hand organizează sâmbătă, 25 mai 2013, în București, a patra campanie de strângere de fonduri în scopul finanțării programelor organizației. Toți banii generați de eveniment vor merge spre educație, cursuri și servicii de îngrijire pentru copiii și tinerii din centrele de plasament din București. Evenimentul va avea loc în Spice Club (Calea Victoriei 21-13, lângă Poliția Capitalei).

Atelierele de origami, pictură, desen, board games, face painting, aranjamente florale gândite și organizate de copiii din centrele de plasament (orele 12:00 – 16:00), spectacolul de ventrilocie realizat de Crina Zvobodă (16:30), muzica live alături de Colors in Stereo, Annes, MT Place si Alma Dima (începând cu orele 22:00) reprezintă câteva dintre atracţiile zilei.

Evenimentul este deschis tuturor celor care îsi doresc să înbunătățească viața copiilor și tinerilor din The Door Mogoșoaia, Mia’s Children comuna Roșu, Viață și Lumină București și Centrul de Plasament nr. 6 Voluntari.

Intrarea la ateliere se face pe bază de donație, iar  costul unui bilet la concert este de 20 de lei .

Evenimentul are ca parteneri: Spice Club București, Magic FM, Zile și Nopți, PromArt Creativ, Metropotam, Smart Events, Cooperativa Urbană, Muzică Bună, Calendar Evenimente, MusicNights.ro, Taraba de Jocuri, TV City Pulsul Orașului București, ÎnOraș.ro, TV H2.0, Radio România 3net, Radio Republica Verde, After Party, Pubbing, Urban.ro, Sweet Delights, Laureath, Merci Charity Boutique, Flori de Gabroveni, Innocent Colours.

 
H2H

www.h2h.no

www.h2htom.com

o zi prin ochii lor

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.