Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O sesiune mai ușoară împreună cu ASER!

0

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) revine în atenția studenților cu nelipsita campanie 10 pentru sesiune! Pentru că se apropie o perioadă aglomerată, în care învățatul pentru examene este prioritar, campania își propune să fie alături de studenți și să îi încurajeze pe tot parcursul sesiunii.

Campania are două ediții: cea de iarnă și una pentru sesiunea din vară. Iarna aceasta, campania se va desfășura în perioada 25 ianuarie-14 februarie, atât în mediul online (prin intermediul reţelelor de socializare Facebook şi Instagram), cât și offline, în căminele Moxa, Belvedere Nou și Vechi.

12540564_10153901957859439_2982763600674344149_n

10 pentru sesiune dorește să ușureze perioada examenelor și să destreseze studenții, prin intermediul postărilor, ce ilustrează diferite situații haioase, în care cu toții ne-am regăsit la un moment dat.

Promovarea offline include împărțirea de stickere ce cuprind copy-uri amuzante prin căminele ASE-ului. Cu toții simțim pe pielea noastră o tornadă de emoții în perioada sesiunii și încercam să nu creăm din ea cel mai mare inamic al studenției. Echipa de ASERiști este gata să împartă zâmbete și relaxare printre studenți. Stickerele așteaptă cu nerăbdare să ocupe ușile, paturile, frigiderele căminelor și să înveselească atmosfera de învățare. Campania îndeamnă studenții la o sesiune cât mai  ușoară și este alături de ei!

ASER premiază studenții dornici de aventură, distracție, pasionați de tehnologie  și nu numai. Campania organizează 4 concursuri în cadrul cărora oferim cursuri gratuite de limbă germană, căni termos, un kindle și bilete la mult așteptatele festivaluri Untold și Electric Castle! Mai multe detalii despre concursuri puteți găsi pe pagina www.aser.ro,  la secția evenimente, unde sunt afișate regulamentele.

Pentru că nopțile sunt nedormite, patul, plin de foi, oboseala ajunge la cote maxime și coada de la xerox este invers proporțională cu tot ce ai învățat până acum, ASER este  aici să alunge tot stresul.

Haide și tu alături de ASER și vom fi în ascensiune!

Despre Asociația Studenților Economiști din România – ASER

ASER este un ONG studențesc înființat acum 17 ani prin pasiunea unor tineri care și-au dorit să investească în educație, în creativitate, în studenți excepționali. Astăzi, ASER continuă cu profesionalism și entuziasm tradiția, facilitând accesul studenților la medii de învățare și oportunități de creștere a competențelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.