O saptămână de muzică clasică la metrou

0

Atenție, se deschid ușile…urmează “Muzică Clasică la Metrou #4”, în cele mai tranzitate 4 stații: Piața Unirii 1, Piața Unirii 2, Univeristate și Piața Victoriei , ale căror peroane vor fi transformate în săli de spectacole.

muzica la metrou 2016

În perioada 18-22 aprilie, în intervalul de vârf 17:30-19:00, ONG-ul Arta nu mușcă împreună cu Metrorex oferă bucureștenilor o serie de concerte de muzică clasică susținute de tineri artiști talentați ai Universității de Muzică , din capaitală. De asemenea, sunt vizate și momente artistice inedite, precum pictură, grafică, ilustrație, flasmob-uri de tango, balet clasic sau dans contemporan.

În ultimele 3 edțtii, s-au înregistrat în jur de 90.000 de călători și 120 de reprezentații.
*Proiectul este un concept anual, de responsabilitate culturală cu două componente: de a oferi o platformă de susținere a tinerilor artiști debutanți, din lipă de săli de spectacole și de a încuraja publicul larg să consume produse culturale, într-un mod creativ.

www.artanumusca.ro

Partenerii principali : Banca Transilvania, Borsec, Editura Litera, Origami Consulting Solutions
Parteneri Media : Magic FM, Blitz TV, Ziarul Metropolis, Ziare.com, Revista Arta, Modernism, Suburban Magazine, IQads, Orasul meu, SUB 25

Co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.