O noua sala de teatru in Centrul Istoric al Bucurestiului!

0

În curând se va deschide o nouă sală de spectacole la Teatrul de Comedie din București situat în Centrul Istoric chiar lângă biserica Sfântu Dumitru.

„Teatrul de Comedie din Capitală va inaugura, marţi, a treia sală de spectacole, Sala Nouă, într-un sediu de pe strada Sfânta Vineri, noul spaţiu urmând să fie destinat tinerilor regizori, actori, scenografi şi artişti plastici pentru realizarea unor proiecte definitorii pentru generaţia lor.”

Articolul complet este pe site-ul Adevărul.ro
(foto Florin Ghinda, Teatrul de Comedie 2009)

teatrul-de-comedie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează