Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă librărie Cărturești se deschide în Veranda Mall

0

Joi, 26 septembrie, Cărturești deschide porțile unei noi librării în București, la primul etaj al Veranda Mall. Cărturești Veranda este o continuare a eforturilor Cărturești de a ajunge mai aproape de cititorii săi, deschizând în cartierele Bucureștiului spații prietenoase, care încurajează lectura și socializarea în jurul cărților și al obiectelor frumoase. Librăria din Veranda Mall își propune să fie un loc de întâlnire pentru comunitatea de cititori din zona Obor, un spațiu pentru timpul liber petrecut aproape de casă.

Deschiderea este sărbătorită cu daruri: primii 500 de clienți vor primi în librărie un magnet Cărturești în ediție limitată, cu mesajul „În această casă se citește”.

Noul Cărturești măsoară 310mp și găzduiește pe rafturi peste 18.000 de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni. În configurarea ofertei din Cărturești Veranda s-a pus accentul pe branduri adresate atât comunităților creative cât și familiilor urbane: Moleskine, Lomography, Xoopar, Kikkerland, Puckator, Skull Candy, Jellycat, Mudpuppy și multe altele.

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov sau Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

Prin deschiderea din Veranda Mall Cărturești promovează includerea în programul micilor și marilor cititori lectura și timpul petrecut împreună în librărie. De aceea, sâmbătă, pe 5 octombrie, de la ora 11:00, micii cititori sunt așteptați la un eveniment gândit pentru ei: spectacolul muzical cu păpuși Pinocchio, susuținut de Asociația CREAS. Participarea este gratuită.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.