Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O noua întalnire din seria „Clubul Dramaturgilor”, Luni, 30 ianuarie 2017

0

Luni, 30 ianuarie 2017, de la ora 18.00, Institutul Cultural Roman gazduieste la sediul din Aleea Alexandru nr. 38, o noua întalnire din seria „Clubul Dramaturgilor”, coordonata de scriitorul Horia Garbea.

image001

Va fi prezentat spectacolul-lectura Moartea ca experienta de viata de Marilena Dumitrescu. Din distributie fac parte: Vali Pena, Alex Cruceru, George Grigore, Horia Garbea, Candid Stoica, Mihaela Diana Spranceana, Doina  Ghitescu, Marilena Dumitrescu, Florin Nan, Doina Ghitescu si Mirela Elena Buhus.

Marilena Dumitrescu este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania, autoare a mai multor piese de teatru, majoritatea comedii, si a mai multor scenarii pentru sitcom-uri si emisiuni de divertisment. A publicat trei volume de teatru: „Învataturile lui Zaharia Trahanache catre fiul sau, Zaharel”, „Tanga”, „Daca”. În 2010 a obtinut premiul al III-lea, la Concursul de comedie romaneasca pentru piesa „Ceva cu taitei”.

Un an mai tarziu, in 2011, piesa de teatru prezentata in aceasta seara la „Clubul Dramaturgilor”, Moartea ca experienta de viata de Marilena Dumitrescu a fost nominalizata pentru cea mai buna lucrare dramatica a anului, la concursul organizat de UNITER.

Evenimentul este organizat de Filialele Bucuresti-Poezie si Bucuresti-Dramaturgie ale Uniunii Scriitorilor din Romania si Institutul Cultural Roman, în parteneriat cu Radio Romania Cultural.

Intrarea la eveniment este libera, in limita locurilor disponibile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.