O noua expozitie in Alandala: artistul Maurice Christian

0

21.01_Alandala_Vernisaj_Maurice Art

Data: 21 ianuarie

Ora : 19:30

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/1534173326854825/

Miercuri  21 ianuarie ora 19:30, va invitam la vernisajul expozitiei « Piriviri din tuse » semnate de artistul Maurice Christian.

Maurice Christian nu a studiat arta la facultate sau la vreun curs ci a inceput sa picteze spontan pentru ca „se plictisea”. Curand aceasta ocupatie a inceput sa-l pasioneze tot mai mult incat astepta cu nerabdare momentul in care avea putin timp liber pentrul el si culorile sale.

Desi lucreaza mult la un job care nu are legatura cu pasiunea sa, in putinul timp liber prefera sa picteze in loc sa se odihneasca. E un adevarat artist care se hraneste cu euforia creatiei.  Fiecare lucrare incepe in acuarela iar ulterior e prelucrata digital.

„Am inceput sa pictez de un an si jumatate. A fost o experienta frumoasa pentru ca imi placea ce faceam. M-au pasionat dintotdeauna chipurile oamenilor si am inceput sa schitez cele care-mi atrageau atentia. In general pictez noaptea si cand am putin timp liber. Incurajarile prietenilor artisti din afara m-au ajutat sa continui cand am avut ezitari. Daca ar fi sa schimb ceva in viata mea, as schimba jobul, sa fac doar ceea ce imi place, sa desenez.” Maurice Christia.

Aici puteti vedea lucrarile lui : Maurice Art

Vernisajul va avea loc Miercuri, 21 ianuarie, la 19:30 in Alandala.

Seara va fi completata de un moment muzical inedit al unor artisti la inceput de drum, un trio care imbina muzica traditionala irlandeza cu cea contemporana, la care se adauga nuante de varietate muzicala.

Intrarea este libera.

Lucrarile vor fi expuse in Alandala pana pe 11 Februarie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează