O noua expozitie in Alandala: artistul Maurice Christian

0

21.01_Alandala_Vernisaj_Maurice Art

Data: 21 ianuarie

Ora : 19:30

Link eveniment : https://www.facebook.com/events/1534173326854825/

Miercuri  21 ianuarie ora 19:30, va invitam la vernisajul expozitiei « Piriviri din tuse » semnate de artistul Maurice Christian.

Maurice Christian nu a studiat arta la facultate sau la vreun curs ci a inceput sa picteze spontan pentru ca „se plictisea”. Curand aceasta ocupatie a inceput sa-l pasioneze tot mai mult incat astepta cu nerabdare momentul in care avea putin timp liber pentrul el si culorile sale.

Desi lucreaza mult la un job care nu are legatura cu pasiunea sa, in putinul timp liber prefera sa picteze in loc sa se odihneasca. E un adevarat artist care se hraneste cu euforia creatiei.  Fiecare lucrare incepe in acuarela iar ulterior e prelucrata digital.

„Am inceput sa pictez de un an si jumatate. A fost o experienta frumoasa pentru ca imi placea ce faceam. M-au pasionat dintotdeauna chipurile oamenilor si am inceput sa schitez cele care-mi atrageau atentia. In general pictez noaptea si cand am putin timp liber. Incurajarile prietenilor artisti din afara m-au ajutat sa continui cand am avut ezitari. Daca ar fi sa schimb ceva in viata mea, as schimba jobul, sa fac doar ceea ce imi place, sa desenez.” Maurice Christia.

Aici puteti vedea lucrarile lui : Maurice Art

Vernisajul va avea loc Miercuri, 21 ianuarie, la 19:30 in Alandala.

Seara va fi completata de un moment muzical inedit al unor artisti la inceput de drum, un trio care imbina muzica traditionala irlandeza cu cea contemporana, la care se adauga nuante de varietate muzicala.

Intrarea este libera.

Lucrarile vor fi expuse in Alandala pana pe 11 Februarie.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează