Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă ediţie LEADERS Education! Un nou nivel pentru studenţi!

0

 LEADERS Education, programul de leadership pentru studenţi dezvoltat de Fundaţia LEADERS, ajunge toamna aceasta în Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti.

Adresat studenţilor care au puterea de a schimba lucrurile, LEADERS Education mizează pe educaţia prin leadershipul de calitate oferită prin susţinerea şi colaborarea dintre cei care sunt liderii societăţi actuale şi cei care mâine le vor lua locul. Plecând de la o structură ce îmbină cursuri de leadership şi sesiuni inspirationale cu lideri romani, LEADERS Education aduce în fata studenţilor trainerii din cadrul Ascendis şi oameni din mediul de afaceri care au reuşit să schimbe România.

Ediţia cu numărul 9 a programului se va desfăşura în perioada 8 noiembrie- 6 decembrie 2012, în amfiteatrul Facultăţii de Hidrotehnica, din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi se adresează tinerilor care îşi doresc să treacă la următorul nivel: cel al leadershipului. Pentru a-i ajuta să depăşească nivelul cunoştiinţelor acumulate în facultate, LEADERS Education a îmbunătăţit curricula şi a adăugat jocuri interactive pentru tematica fiecărei sesiuni: Bazele leadershipului, Valori, Comunicare, Echipa şi Time Management.

 

Un  plus de valoare pe care programul LEADERS Education îl oferă prin cursurile sale este dat de experienţă de viaţă a liderilor şi a oamenilor din business care au ales să susţină această ediţie. Printre liderii inspirationali care vor vorbi în faţa studenţilor se numără: Raed Arafat- fondator SMURD, Florin Furdui – Country Manager Portland Trust, Ilona Lixandru, Director Organizare şi Resurse Umane Lafarge România, Iulian Chiculiță, PR and Social Media specialist F64 şi Gabriela Nahoi, Director Operaţiuni Betoane Lafarge România.

Nevoia acută de educaţie în leadership a pus un semn de întrebare şi companiilor care aleg să investească din ce în ce mai mult în relaţia cu şcolile şi universităţile. La această ediţie a programului LEADERS Education, Grupul LAFARGE, liderul mondial al sectorului de materiale de construcţii a ales să se implice în educaţia tinerilor, mizând pe potenţialul lor ca viitori lideri:

Privind în urmă, cei 180 de ani de existenţa neîntreruptă a Grupului Lafarge, seamănă cu o poveste de istorie ale cărei repere sunt liderii şi principiile umaniste pe care aceştia au construit business-ul. Aceste principii au guvernat relaţiile din interiorul şi cele cu mediul extern companiei. Liderii au însufleţit viziunea şi au alimentat ambiţiile construirii unei lumi mai bune, prin oameni şi pentru oameni. Educaţia şi formarea colaboratorilor Lafarge în spiritul lucrului bine făcut şi a grijii pentru cei de lângă noi fac parte, astăzi, din setul de valori ale corporaţiei.”, declară Ilona Lixandru – Director Organizare şi Resurse Umane Lafarge România.

Studenţii cu vârste curpinse între 18 şi 25 de ani care simt nevoia să iasă din barierele impuse de sistemul de învăţământ şi îşi doresc să ia contact cu lideri veritabili sunt invitaţi să aplice la program pe site-ul www.leaderseducation.ro .

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematică, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei se mai numără: Leadership Autentic, LEADERS School şi LEADERS Academy.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.