O nouă ediţie LEADERS Education! Un nou nivel pentru studenţi!

0

 LEADERS Education, programul de leadership pentru studenţi dezvoltat de Fundaţia LEADERS, ajunge toamna aceasta în Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti.

Adresat studenţilor care au puterea de a schimba lucrurile, LEADERS Education mizează pe educaţia prin leadershipul de calitate oferită prin susţinerea şi colaborarea dintre cei care sunt liderii societăţi actuale şi cei care mâine le vor lua locul. Plecând de la o structură ce îmbină cursuri de leadership şi sesiuni inspirationale cu lideri romani, LEADERS Education aduce în fata studenţilor trainerii din cadrul Ascendis şi oameni din mediul de afaceri care au reuşit să schimbe România.

Ediţia cu numărul 9 a programului se va desfăşura în perioada 8 noiembrie- 6 decembrie 2012, în amfiteatrul Facultăţii de Hidrotehnica, din cadrul Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti şi se adresează tinerilor care îşi doresc să treacă la următorul nivel: cel al leadershipului. Pentru a-i ajuta să depăşească nivelul cunoştiinţelor acumulate în facultate, LEADERS Education a îmbunătăţit curricula şi a adăugat jocuri interactive pentru tematica fiecărei sesiuni: Bazele leadershipului, Valori, Comunicare, Echipa şi Time Management.

 

Un  plus de valoare pe care programul LEADERS Education îl oferă prin cursurile sale este dat de experienţă de viaţă a liderilor şi a oamenilor din business care au ales să susţină această ediţie. Printre liderii inspirationali care vor vorbi în faţa studenţilor se numără: Raed Arafat- fondator SMURD, Florin Furdui – Country Manager Portland Trust, Ilona Lixandru, Director Organizare şi Resurse Umane Lafarge România, Iulian Chiculiță, PR and Social Media specialist F64 şi Gabriela Nahoi, Director Operaţiuni Betoane Lafarge România.

Nevoia acută de educaţie în leadership a pus un semn de întrebare şi companiilor care aleg să investească din ce în ce mai mult în relaţia cu şcolile şi universităţile. La această ediţie a programului LEADERS Education, Grupul LAFARGE, liderul mondial al sectorului de materiale de construcţii a ales să se implice în educaţia tinerilor, mizând pe potenţialul lor ca viitori lideri:

Privind în urmă, cei 180 de ani de existenţa neîntreruptă a Grupului Lafarge, seamănă cu o poveste de istorie ale cărei repere sunt liderii şi principiile umaniste pe care aceştia au construit business-ul. Aceste principii au guvernat relaţiile din interiorul şi cele cu mediul extern companiei. Liderii au însufleţit viziunea şi au alimentat ambiţiile construirii unei lumi mai bune, prin oameni şi pentru oameni. Educaţia şi formarea colaboratorilor Lafarge în spiritul lucrului bine făcut şi a grijii pentru cei de lângă noi fac parte, astăzi, din setul de valori ale corporaţiei.”, declară Ilona Lixandru – Director Organizare şi Resurse Umane Lafarge România.

Studenţii cu vârste curpinse între 18 şi 25 de ani care simt nevoia să iasă din barierele impuse de sistemul de învăţământ şi îşi doresc să ia contact cu lideri veritabili sunt invitaţi să aplice la program pe site-ul www.leaderseducation.ro .

Fundaţia LEADERS contribuie la transformarea modernă a României prin dezvoltarea unor lideri responsabili şi a unei mentalităţi orientate către implicare şi acţiune. Programele LEADERS sunt adaptate tuturor celor care doresc să îşi dezvolte abilităţile de leadership, indiferent de vârstă sau nivelul de experienţă, sunt inovative ca metodologie şi tematică, sunt flexibile, incluzând şi module în interval de timp scurt şi sesiuni de durată mai lungă. Printre iniţiativele fundaţiei se mai numără: Leadership Autentic, LEADERS School şi LEADERS Academy.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează