Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă ediție Codecamp București va avea loc pe 9 noiembrie

0

O nouă ediție Codecamp București va avea loc pe 9 noiembrie

Sâmbătă, 9 noiembrie 2019, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest, va avea loc o nouă ediție Codecamp București.

La conferință sunt așteptați 1000 de participanți, care pot alege pe parcursul zilei din peste 50 de sesiuni susținute de speakeri internaționali și români.

Ediția din această toamnă este organizată pe 8 trackuri în paralel, pe teme precum AI, DevOps, Engineering – agenda completă poate fi văzută pe site-ul conferinței.

Pe lânga prezentări, entuziaștii IT vor avea posibilitatea de a participa la UX Mind Unconference – și la Coderetreat – an intensive practice event, focusing on software development and design

Startul zilei va fi dat de J.B. Rainsberger și Ciprian Jichici, care vor susține două keynote speeches: Programming Is The Easy Part și The Future of Machine Learning – Is Winter Coming?.

Pe parcursul zilei participanții vor avea ocazia să participe la sesiuni precum Machine Learning with ML.NET and ASP.NET: An End-to-End Solution, cu Dino Esposito, Robust and Trustworthy AI, cu Wouter Denayer, Reacting to the future of application architecture, cu Grace Jansen și alte peste 45 sesiuni.

Participarea este gratuită, iar înregistrarea se face pe site.

Codecamp este una dintre cele mai mari comunități IT din România și Republica Moldova, ce organizează din 2008 conferințele cu același nume și, din 2018, în colaborare cu Strongbytes, conferința NDR – The Artificial Intelligence Conference.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.