Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă ediție a Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”

0

 

• 25-29 martie 2015, la etajul I al Galeriei Dalles, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00. Intrarea este liberă

• Program zilnic de conferințe, seminarii și workshop-uri de terapii complementare pe teme de interes general, homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică şi multe altele

„Odată cu venirea primăverii, simţim cu toţii energia unui nou început, dar şi amorțeala după lunile lungi de iarnă. Cu siguranţă veţi găsi la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare «A Noua Dimensiune» soluţii şi remedii pentru optimizarea stării de sănătate, precum și idei pozitive pentru îmbunătăţirea stării dumneavoastră de spirit.” (Louisa Udrescu, organizator)

afis a noua dimensiune

 

Săptămâna aceasta, în capitală debutează o nouă ediție a Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”.

Organizat în perioada 25-29 martie la etajul I al Galeriei Dalles, Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune” îşi propune să aducă în prim-plan aspecte cu impact major asupra vieţii şi dezvoltării noastre ca oameni, precum armonia, echilibrul și evoluția spirituală.

 

„Odată cu venirea primăverii, simţim cu toţii energia unui nou început, dar şi amorțeala după lunile lungi de iarnă. Cu siguranţă veţi găsi la Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare «A Noua Dimensiune» soluţii şi remedii pentru optimizarea stării de sănătate, precum și idei pozitive pentru îmbunătăţirea stării dumneavoastră de spirit. În ultimii ani, din ce în ce mai mulţi oameni au început să-si îndrepte atenția către beneficiile terapiilor complementare şi metodelor alternative de tratament. (Louisa Udrescu, organizator)

 

Temele în discuție vor fi amplu dezbătute în programul zilnic de conferințe și seminarii. Workshop-urile de terapii complementare pe teme de interes general, homeopatie, aromaterapie, cristaloterapie, dispozitive de protecţie energetică şi multe altele le vor dezvălui vizitatorilor noile căi de vindecare, lărgindu-le astfel orizontul cunoașterii.

De asemenea, pe perioada evenimentului, cei preocupați de aprofundarea cunoașterii de sine vor putea achiziţiona cărţi de dezvoltare personală, spiritualitate şi ezoterism, psihologie şi astrologie, filosofie sau cabala, precum și produse care contribuie la menţinerea sănătății şi îmbunătăţirea calităţii vieţii: siropuri şi uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint şi pietre semipreţioase.

Cei interesați sunt așteptați de-a lungul celor cinci zile, din 25 până pe 29 martie, de la ora 10.00 la ora 20.00, la etajul I al Galeriei Dalles. Intrarea este liberă.

 

În paralel, la Sala Dalles, se va desfăşura o nouă ediţie a celui mai important târg de carte cu discount din România, KILIPIRIM, o ocazie unică pentru iubitorii de carte din Bucureşti de a achiziţiona cărţi cu reduceri substanţiale din oferta celor mai importante edituri autohtone.

 

Mai multe despre Festivalul de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”:

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.