O noua carte la Bagajul de Cultura

0

Cartea “Asasin la feminin” intra in Bagajul de Cultura din 17 iulie

Comunitatea SemneBune.ro organizeaza al doilea concurs de recenzie de carte din seria “Bagajul de Cultura” cu premii carti pentru vacanta. Bloggerii impatimiti de lectura sunt invitati sa se inscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere-eveniment/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul “Asasin la feminin”, scris de Monica Ramirez  si oferit de editura Crime Scene.

Volumele pot fi ridicate incepand de duminica, 17 iulie, ora 12, de la ceainaria Serendipity Tea din Bucuresti. Pentru a intra in concurs, bloggerii vor publica pe blogul personal recenzia cartii si vor posta link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook impreuna cu un text de maxim 200 de caractere care sa argumenteze de ce merita citita cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii si argumentari votand prin LIKE pana sambata, 23 iulie, ora 18. Primele 3 postari in ordine descrescatoare a numarului total de LIKE-uri vor castiga de la editura Tritonic un pachet de 10 carti (locul 1), un pachet de 5 carti (locul 2), respectiv un pachet de 3 carti (locul 3).

Premierea castigatorilor va avea loc a doua zi, duminica, 24 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

 

Despre SemneBune

SemneBune.ro integreaza informatii despre evenimente cultural-literar, carti, scriitori si editori pentru comunitatea cititorilor si scriitorilor amatori din Romania.

Despre carte

“Asasin la feminin” este un thriller romanesc care pune in lumina psihologia duala a criminalului de sex feminin. Dura dar gingasa, eroina da dovada de curajul nesabuit dar manifersta si teama paralizanta in fata provocarilor cu care se confrunta

Pentru detalii, office@SemneBune.ro

Urmariti SemneBune pe Facebook si Twitter

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează