Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O nouă campanie medicală de testare GRATUITĂ pentru depistarea osteoporozei

0

Centrofarm demarează o nouă campanie medicală de testare pentru depistarea osteoporozei

În perioada 1-31 iulie, Centrofarm demarează o nouă campanie medicală de prevenire și informare privind osteoporoza în farmacia Pajura din București. Astfel, clienții vor putea beneficia gratuit de servicii medicale de specialitate și își vor putea testa predispoziția pentru apariția osteoporozei, prin osteodensitometrie.

Centrofarm -Campanie medicala de testare pentru depistarea osteoporozei (1-31 iulie)

 

Consultațiile vor fi realizate de către cadre medicale specializate de luni până vineri, în perioada 1-20 iulie în intervalul orar 10:00 – 14:00 și în perioada 21-31 iulie în intervalul orar 16:00-20:00.

„Centrofarm are deja o tradiţie a campaniilor medicale derulate cu scopul prevenirii şi depistării celor mai frecvente afecţiuni din România. În luna iulie, în farmacia Centrofarm Pajura, vom demara campania de prevenţie a osteoporozei. Aceasta vine ca o reacţie firească la cifrele îngrijorătoare înregistrate în România în ultimii ani privind această afecțiune. Tot mai multe persoane încep să sufere de reumatisme degenerative – maladii specifice de obicei persoanelor în vârstă. Una din trei femei suferă de-a lungul vieții de o fractură osteoporotică, iar 80% dintre cei aflați la risc înalt de osteoporoză și care au suferit deja cel puțin o fractură nu sunt nici identificați, nici tratați pentru osteoporoză. Pe această cale, îi încurajăm pe clienții noștri să apeleze cu încredere la serviciile noastre de specialitate, să-și facă testul de osteoporoză şi să ceară informaţii despre această afecțiune și modul în care poate fi prevenită, în farmacia Centrofarm Pajura, din Str. Pajura nr.13-15.”, declară Dr. Mirela Moroşanu, Director Medical Centrofarm.

Mai multe detalii despre campanii pot fi aflate la Tel Verde (linia este activă de luni până vineri, între orele 09:00-18:00) sau de pe www.centrofarm.ro. De asemenea, programările se pot realiza în farmacia Centrofarm Pajura din Str. Pajura nr. 13-15 din București sau la numărul de telefon: 021/ 667 49 40.

Despre Programul Câștigă Viață

În cadrul Programului Câștigă Viață, farmaciile Centrofarm derulează campanii medicale de prevenție, care au ca obiectiv informarea, educarea și prevenirea unor afecțiuni cu incidență ridicată, precum: bolile cardiovasculare, diabetul, afecțiunile pulmonare, osteoporoza, afecțiuni ale pielii, obezitatea, alergiile respiratorii și cancerul de col uterin.

Toți clienții posesori de card Centrofarm se pot testa în cadrul campaniilor derulate în cadrul Programului Câștigă Viață și, în plus, au acces gratuit la peste 10.000 de servicii de prevenție, în baza punctelor acumulate pe card. Serviciile menționate sunt publicate periodic în catalogul „Câștigă Viață”, distribuit în farmaciile Centrofarm și disponibil online pe www.centrofarm.ro.

Despre farmaciile Centrofarm

Centrofarm are o experiență de peste 80 de ani pe piața farmaceutică din România. Prin campaniile medicale pe care le realizează în cadrul Programului “Câștigă Viață”, Centrofarm își asumă misiunea de a contribui la îngrijirea și îmbunătățirea stării de sănătate a românilor și încearcă să le schimbe atitudinea față de propria sănătate.

Centrofarm deţine în prezent 55 de farmacii, dintre care 34 în Bucureşti şi 21 în ţară.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.