Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O Aventură în Familie – 22 martie 2014

0

Când a fost ultima oară când ai trăit o aventură fascinantă, educativă şi amuzantă alături de copilul sau nepotul tău? Când s-a mai întâmplat să vă implicaţi amândoi într-o activitate care să fie la fel de interesantă şi provocatoare pentru amândoi, fără să conteze diferenţa de vârstă dintre voi? Când a fost ultima oară când aţi facut într-adevăr o echipă?

Fă echipă cu copilul tău!

În data de 22 martie, Academia 1,61 vă propune să vă aventuraţi în sala noastră de antrenament şi să vă puneţi forţele la încercare.Va trebui să vă jucaţi, să îndepliniţi misiuni, să treceţi probe fizice, de logică sau de imaginaţie, veţi încerca să obţineţi marele trofeu, să câştigaţi răsplata marelui maestru, devenind astfel o echipă imbatabilă.

Pentru mai multe detalii despre aventura de sâmbătă, accesați linkul acesta.

Detalii şi înscrieri la email: contact@academia161.ro și tel: 0764 172 211 Înscrierile se fac până la data de 20 martie 2014. După această dată nu se vor mai face înscrieri pentru activitatea din 22 martie.

o aventura in familie

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.