Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

NUMEROLOGIA în viața de zi cu zi

0

 Numerologia in viata de zi cu zi

Ce?

Viața fiecărui om este algoritmată și respectă, că vrem sau nu, un anumit parcurs. Acest drum este influențat de cifrele pe care le avem din data noastră de naștere.

La atelierul de Numerologie vom învăța să identificăm acest drum și modul prin care să îl gestionăm cu înțelepciune și claritate, vom învăța despre simbolistica cifrelor, despre cum ne influențează acestea în viața noastră cotidiană și cum ar trebui să ne gestionăm energia zilnică pentru a avea succes în tot ceea ce întreprindem. De asemenea vom învăța să calculăm cifra de vibrație interioară a fiecăruia dintre noi, cifra de vibrație socială si cifra de destin. Aceste cifre au o influență foarte mare asupra tuturor evenimentelor pe care le trăim zilnic, în relație cu noi înșine, cu societatea în care trăim și cu destinul pe care îl avem și pe care ni-l gestionăm în funcție de deciziile luate într-un anumit moment al vieții.

Fiecare om are o anumită energie! Această energie și vibrația ei, ne ajută să putem duce lucrurile la bun sfârșit, să acționăm în anumite situații, să vedem cum putem atinge în mod clar un anumit scop, să știm cum să ne folosim de însușirile pe care le avem atunci când vrem să construim ceva viabil în viața noastră și mai ales să știm dacă suntem în stare să facem un anumit lucru. Vom învăța aceste lucruri pentru noi înșine, dar cu ajutorul numerologiei le putem identifica și la alții.

Cu cine?

Omul care în urmă cu mai mulți ani, pășind prin orașul plin de haos, s-a gândit că toate astea trebuie să aibă o logică. Cum haosul este doar o noțiune, am hotărât să văd ce se ascunde în spatele acestui tumultum cotidian. Așa am descoperit știinta conform căreia totul este algoritmat: NUMEROLOGIA. Haosul a dispărut de atunci pentru mine, iar soarele nu apune niciodată! Totul este perfect, NATURA, mi-a dezvăluit tainele ei milenare!

Sunt Romeo Popescu, numerolog, trainer și… dezvoltător de oameni. Am fondat proiectele CAPITOLUL 79 – înțelepciune, transformare și COACHING TEAM – Încredere! Înainte! Succes!, proiect destinat companiilor. Printre seminariile pe care le-am susținut și care s-au bucurat de succes se numără Relațiile dintre oameni – 12 Axiome ale succesuluiCe ai face dacă te-ai întâlni cu tine însuți? , Descoperă magicianul din tineCum să dobândești armonia în culplu?,Sexualitatea – între tabu și cotidian și, desigur, Numerologia.

Mă găsiti oricând pe romeopopescu.wordpress.com

Cu ce?

Cu data de naștere. O găsiți în memoria voastră. Dacă nu-i acolo, atunci e la mame, prin actele din sertare, la vecinul / vecina care stă pe vizor, la iubit/ iubită, poate la FISC sau, cel mai sigur, la persoanele care nu mai au loc de voi.

Când?

  1. sâmbată@incubator107, 17 ianuarie 2015 de la 16:00 la 18:00
  2. sâmbată@incubator107, 24 ianuarie 2015 de la 16:00 la 18:00
  3. sâmbată@incubator107, 31 ianuarie 2015 de la 16:00 la 18:00
  4. marți@incubator107, 3 februarie 2015 de la 19:00 la 21:00

 

 

Unde ?

Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Vr%C4%83jitorilor/1443, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și20 lei pentru studenți și liceeni.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.