Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Număr de telefon disponibil non-stop pentru bătrânii fără ajutor

0

Mihai Căldăraru conduce Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale şi vine în ajutorul persoanelor vulnerabile, fără aparţinători, din Bucureşti şi din Ilfov.

Alături de echipe ale Direcţiei Generale de Asistenţă Sociale Persoane cu Dizabilităţi, Protecţia Copilului şi Adopţii, Mihai este disponibil non-stop la numărul de telefon 0722.70.70.22, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

Sursa: aici

„Ne-am gândit la persoanele singure, la persoanele vulnerabile, la persoanele care nu au pe nimeni. Împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi, Protecţia Copilului şi Adopţii vom avea echipe în teren care vor face cumpărăturile în locul dumneavoastră şi vă vor oferi asistenţă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.