Nu rata înscrierile la Bucharest Streetball Weekend 24-27 mai în Piața Revoluției

0

Întreaga Românie joacă baschet la Bucharest Streetball Weekend între 24-27 mai în Piața Revoluției. Cele mai bune 8 echipe studențești de baschet masculin și feminin din țară vor încinge faimoasele terenuri special aduse de International Basketball Federation Europe în Turneul Final al Campionatul Național Universitar. Peste 500 de iubitori sportului de orice vârstă sunt așteptați să se înscrie la competițiile propuse de organizatori până în 18 mai pe www.studentsport.ro. Piața va fi revoluționată de rimuri de platane aduse de Tecko Starr și bătăi de mingi simultane.

Bucharest Streetball Weekend este un eveniment care pune în prim-plan baschetul de masă și încurajează practicarea sportului la toate vârstele. Înscrierea este deschisă tuturor, de la copii de grădiniță, școlari, liceeni, studenți, amatori până la jucători profesioniști. Organizatorii așteaptă participanți și promite spectacol și la Cupa Firmelor, Cupa Presei, în echipele Politicienilor, Artiștilor, Persoanelor cu Dizabilități și Sportivilor. Adepții sportului așteptați la eveniment, iar premiile în valoare de peste 15.000 euro așteaptă să fie câștigate prin coșuri marcate și fair-play.

Cei ce se vor întrece în Campionatul Național Universitar vor fi urmăriți de jucători profesioniști și un juriu care va trebui să desemneze Most Valuable Players (MVP) ai turneului la masculin și feminin. Aceștia vor face parte din delegația României într-un turneu național, iar echipele câștigătoare se vor putea bucura de un stagiu de pregătire în Serbia.

Organizatorii promit concursuri cu premii pentru suporteri, concursuri de aruncări libere, programe artistice de calitate, gimnastică acrobatică ce va ține publicul cu sufletul la gură, demonstrații de slam dunk, meciuri demonstrative cu jucători profesioniști și multe surprize. Programul detaliat și alte informații se găsesc pe www.studentsport.ro.

Cel mai spectaculos eveniment baschetbalistic aduce împreună federația de specialitate națională (Federația Română de Baschet), internațională (International Basketball Federation Europe), dar și societatea civilă prin implicarea Asociației Student Sport România. Bucharest Streetball Weekend este susținut de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului București și Direcția pentru Sport și Tineret București.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează