Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nu rata înscrierile la Bucharest Streetball Weekend 24-27 mai în Piața Revoluției

0

Întreaga Românie joacă baschet la Bucharest Streetball Weekend între 24-27 mai în Piața Revoluției. Cele mai bune 8 echipe studențești de baschet masculin și feminin din țară vor încinge faimoasele terenuri special aduse de International Basketball Federation Europe în Turneul Final al Campionatul Național Universitar. Peste 500 de iubitori sportului de orice vârstă sunt așteptați să se înscrie la competițiile propuse de organizatori până în 18 mai pe www.studentsport.ro. Piața va fi revoluționată de rimuri de platane aduse de Tecko Starr și bătăi de mingi simultane.

Bucharest Streetball Weekend este un eveniment care pune în prim-plan baschetul de masă și încurajează practicarea sportului la toate vârstele. Înscrierea este deschisă tuturor, de la copii de grădiniță, școlari, liceeni, studenți, amatori până la jucători profesioniști. Organizatorii așteaptă participanți și promite spectacol și la Cupa Firmelor, Cupa Presei, în echipele Politicienilor, Artiștilor, Persoanelor cu Dizabilități și Sportivilor. Adepții sportului așteptați la eveniment, iar premiile în valoare de peste 15.000 euro așteaptă să fie câștigate prin coșuri marcate și fair-play.

Cei ce se vor întrece în Campionatul Național Universitar vor fi urmăriți de jucători profesioniști și un juriu care va trebui să desemneze Most Valuable Players (MVP) ai turneului la masculin și feminin. Aceștia vor face parte din delegația României într-un turneu național, iar echipele câștigătoare se vor putea bucura de un stagiu de pregătire în Serbia.

Organizatorii promit concursuri cu premii pentru suporteri, concursuri de aruncări libere, programe artistice de calitate, gimnastică acrobatică ce va ține publicul cu sufletul la gură, demonstrații de slam dunk, meciuri demonstrative cu jucători profesioniști și multe surprize. Programul detaliat și alte informații se găsesc pe www.studentsport.ro.

Cel mai spectaculos eveniment baschetbalistic aduce împreună federația de specialitate națională (Federația Română de Baschet), internațională (International Basketball Federation Europe), dar și societatea civilă prin implicarea Asociației Student Sport România. Bucharest Streetball Weekend este susținut de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului București și Direcția pentru Sport și Tineret București.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.