Nu-i lăsa pe turiști să plece cu o impresie greșită despre București!

1

Bucharest Greeters își propune să faciliteze interacțiunea dintre turiștii stăini și voluntari cu interese comune organizând vizite de câteva ore pentru grupuri de până la 6 persoane. Greeterii sunt voluntari care își iubesc orașul într-atât, încât sunt dornici să-i împărtășească secretele turiștilor, arătându-le localurile cu cea mai bună mâncare și cea mai cool atmosferă, viața de noapte, cultura urbană, oamenii primitori, parcurile răcoroase și străduțele mai puțin cunoscute.

Bucharest Greeters 2

Greeterii își doresc să ofere experiențe inedite și pe placul tuturor: tinerilor veniți să descopere lumea, adulților dornici de o evadare din cotidian, familiilor cu copii care caută o oază de liniște, dar și seniorilor în căutare de noi descoperiri.

Proiectul este o inițiativă informală și non – profit care vrea să le arate străinilor adevărata față a Bucureștiului și oportunitățile pe care i le oferă. De multe ori turiștii se aleg doar cu ce scrie în ghid, fără a avea posibilitatea să experimenteze Bucureștiul autentic.

Detalii și înscrieri http://bucharestgreeters.ro/blog/become-a-greeter/ și pe facebook

Bucharest Greeteres 1

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. Pingback: In the Media - Free walking tours

Comentează