Nu contează înălțimea, ci contează istețimea!

0

Federația Română de Baschet, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, prin programul “Pierre de Coubertin”,  desfășoară luna aceasta programul “Nu contează înălțimea, ci contează istețimea!”. Acesta se adresează preșcolarilor din 18 grădinițe din București, respectiv câte 3 din fiecare sector din Capitală. Peste 280 copii cu vârste cuprinse între 5-6 ani se bucură de lecții de inițiere în baschet susținute de antrenori ai Federației Române de Baschet.

Fiecare grădiniță a fost dotată cu coșuri de baschet, iar copiii au primit mingi de baschet și tricouri.

Proiectul se va încheia în weekendul 29-30 noiembrie, când va avea loc, la Arena de Baschet din cadrul Federației Române de Baschet, evenimentul “Baschet cu ușile deschise!” care va include în program competiții, jocuri și alte activități destinate copiilor.

Proiectul se derulează în perioada 1-29 noiembrie 2014.

program_frb2

Despre Federația Română de Baschet

Federația Română de Baschet a fost fondată în anul 1931 și este membru fondator al Federației Internaționale de Baschet (FIBA) din anul 1932. Federația Română de Baschet organizează, îndrumă și dezvoltă baschetul promovând acest sport în România și la nivel internațional.

Federația Română de Baschet este constituită din cluburile și asociațiile județene de baschet și ale Municipiului București.  La începutul anului 2013 Federația avea înregistrate 248 de cluburi cu echipe de baschet.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.