Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră

0

Fă-ți timp să te bucuri de bunătățile pe care ți le oferă orașul! Ai auzit de Fundația Calea Victoriei? Este acel loc din București unde poți să-ți cultivi creativitatea și abilitățile de comunicare. Au în program o mulțime de cursuri: comunicare, fotografie, mitologie, psihologie, bune maniere, scenaristică, stil vestimentar și multe altele. Chiar și un curs despre arta de a alege un vin bun, curs la care poți degusta în tihnă un pahar de vin în casa cochetă și spațioasă din C. A. Rosetti, numărul 47.

Întâlnirile au loc seara, de la ora 19:00, numai bine ca tu să poți ajunge la timp de la birou. Ce zici de un curs de tehnici de negociere? Te-ar putea ajuta să obții mult dorita mărire de salariu. Sau de un atelier de design interior, foarte nimerit pentru planurile tale de reorganizare a casei? Ai putea chiar să-ți faci curaj și să-ți pui gândurile și emoțiile în culori, la atelierul de pictură. Saaau să-ți extinzi cultura generală, la cursul despre mituri celebre sau la cel despre arhitectură.

Oricare ar fi preferințele tale, sigur vei obține trei lucruri importante: prieteni noi, idei proaspete și poftă să explorezi în continuare domenii care-ți țin mintea în mișcare. Adică exact ce ai nevoie pentru următorul pas din carieră sau în viața personală. 🙂

Înscrie-te pe contact@victoriei.ro. Uite ce cursuri te așteaptă în luna aprilie:

Atelier de Scenaristică: Cum se scrie un film?, din 1 Aprilie

Tipurile de personalitate şi comunicarea eficientă, din 2 Aprilie

Atelier de terapie prin râs, în 6 Aprilie

Atelier de tehnici de negociere, din 9 Aprilie

Curs practic de design interior, din 9 Aprilie

Atelier de pictură şi creativitate, din 9 Aprilie

Cele mai frumoase mituri din istoria universală, din 10 Aprilie

Curs de fotografie urbană pentru începători, din 10 Aprilie  

Bunele maniere şi eticheta în societate, din 11 Aprilie

Stil vestimentar masculin: de la garderoba de bază la moda actuală, din 11 Aprilie

Bucureştiul de altădată prin ochii călătorilor străini, din 11 Aprilie

Atelier de pictură şi decoupage pe sticlă, în 13 Aprilie

Semnificaţia viselor în viaţa noastră psihică, din 15 Aprilie

Cum aleg un vin bun? Curs şi degustare, din 17 Aprilie

Curs practic de machiaj, din 17 Aprilie

Baroc şi clasic în arhitectură: Italia şi Franţa secolului al XVII-lea, din 18 Aprilie

Atelier de leadership, din 18 Aprilie

Atelier de dicție și de vorbire, din 22 Aprilie

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale și interactive. De peste 11 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.