Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noul clip Șuie Paparude va putea fi vizionat în 3D, fără ochelari, miercuri în Control Club

0

Trupa pregătește un joc pentru tablete si mobile, inspirat de Secretul Caracatiței, ce va putea fi testat chiar la concert.

Videoclipul surpriză pe care trupa Șuie Paparude îl va lansa miercuri, 4 iunie, în Control Club, va putea fi vizionat la fața locului, în 3,D, fără ochelari.

Suie-Paparude---Secretul-Caracatitei---Lansare-Videoclip-3

Totodată, la concertul de miercuri, va putea fi testat și un demo al jocului pe tabletă, pe care trupa îl pregătește în această perioadă, joc inspirat din videoclipul Secretul Caracatiței. Detalii, la concert, chiar de la Michi, Bean și Dobrică. INTRAREA ESTE LIBERĂ.

„Mesajul clipului este acela că numai prin acțiune se pot schimba lucrurile și că muzica poate fi un element care să treacă și de cele mai groase ziduri din societate, să unească oamenii în susținerea unor cauze care pot face viața mai bună, mai curată, mai cinstită, mai grijulie față de planeta pe care trăim și pe care o lăsăm moștenire copiilor noștri” – Șuie Paparude

Clipul a fost „construit” în 3 luni, urmând un proces similar cu cel al producției de grafică pentru jocuri – mediu (video games).

„Jocul este 8bit, cam cum erau jocurile prin anii ’90. Noi am încercat să-l facem exact ca și clipul Secretul Caracatiței, pe care băieții îl lansează miercuri, în Control Club. Povestea lui este identică cu cea din clip. Michi, Bean și Dobrică salvează lumea de oamenii, care,  infestați de muzica de proastă calitate, s-au transformat în … Nu vă zicem, vă așteptăm miercuri la vizionare” – Andrei Zaițiu, REEA

Echipa care a realizat clipul: Vasile Adnan din Timișoara, freelance graphic & motion designer de 10 ani focusat pe ilustrație, animație și web, membru TMBase (originalul festival de muzică electronică urbană din România), implicat în scena de muzică locală.

Echipa care a realizat clipul 3D stereoscopic: REEAnimation Târgu-Mureș – Barbu Hârșan – Art Director – REEA, Andrei Zaițiu – Graphic & Video Designer – REEA

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.