Noul clip Șuie Paparude va putea fi vizionat în 3D, fără ochelari, miercuri în Control Club

0

Trupa pregătește un joc pentru tablete si mobile, inspirat de Secretul Caracatiței, ce va putea fi testat chiar la concert.

Videoclipul surpriză pe care trupa Șuie Paparude îl va lansa miercuri, 4 iunie, în Control Club, va putea fi vizionat la fața locului, în 3,D, fără ochelari.

Suie-Paparude---Secretul-Caracatitei---Lansare-Videoclip-3

Totodată, la concertul de miercuri, va putea fi testat și un demo al jocului pe tabletă, pe care trupa îl pregătește în această perioadă, joc inspirat din videoclipul Secretul Caracatiței. Detalii, la concert, chiar de la Michi, Bean și Dobrică. INTRAREA ESTE LIBERĂ.

„Mesajul clipului este acela că numai prin acțiune se pot schimba lucrurile și că muzica poate fi un element care să treacă și de cele mai groase ziduri din societate, să unească oamenii în susținerea unor cauze care pot face viața mai bună, mai curată, mai cinstită, mai grijulie față de planeta pe care trăim și pe care o lăsăm moștenire copiilor noștri” – Șuie Paparude

Clipul a fost „construit” în 3 luni, urmând un proces similar cu cel al producției de grafică pentru jocuri – mediu (video games).

„Jocul este 8bit, cam cum erau jocurile prin anii ’90. Noi am încercat să-l facem exact ca și clipul Secretul Caracatiței, pe care băieții îl lansează miercuri, în Control Club. Povestea lui este identică cu cea din clip. Michi, Bean și Dobrică salvează lumea de oamenii, care,  infestați de muzica de proastă calitate, s-au transformat în … Nu vă zicem, vă așteptăm miercuri la vizionare” – Andrei Zaițiu, REEA

Echipa care a realizat clipul: Vasile Adnan din Timișoara, freelance graphic & motion designer de 10 ani focusat pe ilustrație, animație și web, membru TMBase (originalul festival de muzică electronică urbană din România), implicat în scena de muzică locală.

Echipa care a realizat clipul 3D stereoscopic: REEAnimation Târgu-Mureș – Barbu Hârșan – Art Director – REEA, Andrei Zaițiu – Graphic & Video Designer – REEA

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.