Nopti albe ale filmului romanesc / ora 24:00 cinema Patria

0

Vesti bune pentru cinefilii din capitala! În fiecare seară, începând cu ora 24, puteţi viziona la Cinema „Patria” câte două filme româneşti de colecţie plătind un bilet de numai 5 lei.

Filme româneşti precum Declaraţie de dragoste sau Crucea de piatră vor putea fi vizionate în cadrul programului Nopţi albe cu filme româneşti iniţiat de România Film, în colaborare cu Centrul Naţional al Cinematografiei şi Arhiva Naţională de Film.

Stirea este pe site-ul radiocultura.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează