Noptea Alba a Bucurestiului, 19 septembrie 2009

2

noaptea-albaA treia ediţie a Nopţii Albe a Bucureştiului se va încheia chiar de ziua oraşului. Printre altele, teatrele şi muzeele vor fi deschise iar publicul bucureştean va putea savura câteva creaţii artistice internaţionale de excepţie. Pregătim hăinuţele, ghetele şi prietenii de-o noapte în oraş!  Aparatele de fotografiat sunt un „must have”!

„Din 2007 Bucureştiul a devenit membru al Clubului Nopţilor Albe ale Europei alături de Roma, Madrid, Paris, Bruxelles şi Riga. Succesul înregistrat în 2002 de evenimentul Noaptea Albă a Parisului a antrenat şi alte metropole europene în organizarea propriilor nopţi albe în care sărbătoarea generală se instalează pentru o noapte pe străzile capitalei.” conform site-ului arcub.ro

foto Florin Ghindă, Noaptea Albă a Bucureştiului 2008)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

  1. avatar

    Cu aparatele de fotografiat, mai putin… Nu stiu ce frenezie aberanta i-a cuprins pe toti directorii de la muzee, inclusiv la Muzeul Satului, ca nu te mai lasa nimeni sa faci poze fara sa le dai bani. O tampenie! Am mers la Zilele Culturii Japoneze ls Muzeul Satului, deci la un eveniment anuntat in presa si m-am trezit ca niste cucoane care beau cafele si mancau covrigi pe langa casele muzeului si erau angajate ale acestuia, au strigat la mine: ‘N-acveti voie sa pozati cu aparat profesional! Va trebuie aprobare de la directiune”. Asa ca s-ar putea sa va treziti cu astfel de interdictii cretine si sambata. Nici in bisericile vechi nu poti poza fara aprobare de la popa de acolo. Ba iti trebuie si aprobare de la Directia Patrimoniu. Alta aberatie in conditiile in care fotografii veniti cu o nunta au pozat fara probleme si biserica respectiva. Asta s-a intamplat duminica trecuta, la Biserica Rusa. Am mers la ONG Fest, am intrat si in biserica (mi-a fost in drum) si am vazut ca daca esti ‘cu nunta” n-ai probleme… Si aproape peste tot e asa.

Comentează