Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noii mei blugi de la H&M / premiera culturala / 13 mai

0

Lectura in premiera a 8 piese scurte de 10  minute (4 romanesti & 4 americane) scrise la solicitarea unei bursiere Fullbright la Bucuresti.

Miercuri 13 Mai 2014, de la ora 19.30 la Teatrul foarte Mic (Bulevardul Carl nr.21) are loc prezentarea proiectului Noii mei blugi de la H&M, un proiect transfrontalier de sustinere si promovare a dramatugiei contemporane si a metodelor de lucru cross border.

Opt tineri dramaturgi, patru romani si patru americani, au fost comisionati pentru a explora procedeele scrierii trans-frontaliere si metode de promovare a procesului dramaturgic. Cei opt au primit acelasi brief „Noii mei blugi de la H si M” si au fost lasati mai departe sa scrie orice le-a dictat inspiratia. Va invitam sa vedeti spectacolele pe care cei opt le-au generat in urma briefului si al unui efort international de lucru in ateliere si de traducere.

Proiectul este coordonat de Hannah Wolf, regizor si dramaturg american, aflata in Romania cu o bursa Fullbright de aproape 9 luni, timp in care a dezvoltat mai multe proiecte de artele spectacolului, axate in principal pe relevarea importantei lecturarii de texte noi in mediul teatral, a popularizarii ideii de « commissioned work » si a pieselor de 10 minute.

MyNewJeansfromHandM
Lectura va fi in limba romana urmand sa fie prezentata in engleza in New York in toamna lui 2014.

Echipele de lucru formate pentru prezentarea de miercuri de la Teatrul Foarte Mic includ un regizor roman si doi dramaturgi (unul roman si unul american), piesele americane fiind traduse pentru lectura in romana de Oana Arsenoi si Vlad Arghir. In toamna lui 2014, proiectul va fi prezentat la New York in oglinda, cu un regizor american de data aceasta responsabil de doua texte (unul roman si unul america), textele romanesti find atunci traduse in engleza.

Dramaturgii americani implicati in proiect sunt Caroline V. McGraw, Cory Hinkle, Alice Pencavel si Andrew Kramer iar cei romani sunt Mihaela Michailov, Bogdan Georgescu, Eugen Jebeleanu si Maria Manolescu.

Regizorii romani co-optati sunt: Horia Suru, Ioana Paun si Alexandru Berceanu.

Proiect curatoriat de Hannah Wolf

Intrarea libera.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.