Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noi evenimente roPot la HUByx / Seara de invatare personala

0

roPot a introdus in curricula de evenimente, pe langa deja cunoscuta Seara de Antreprenoriat Social, care acum se va intampla lunar, un nou tip de Seara, care sa raspunda nevoilor din ce in ce mai specifice ale membrilor ei. Gandita si ea ca un eveniment lunar, aceasta (numita in functie de tema pe care o abordeaza) se desprinde de ideea serilor de pana acum, pentru a veni, de fapt, in completarea lor. In timp ce SAS raman dedicate studiilor de caz pe diverse teme de interes social, noua Seara este mai „learning oriented”, cu aplicare, desigur, pe contexte antreprenoriale, si ingrijindu-se in special de cum putem avea rezultate cat mai bune in diverse procese de business cu minimul necesar de resurse investite.

Seara de invatare personala, prima pe 2011, vine sa completeze ciclul de evaluari si planificări personale si profesionale in care toata lumea se angajase la finele anului trecut. Dupa ce in noiembrie am stabilit la Atelierul de Obiective de ce sunt acestea importante, cum putem sa le setam ca sa ne fie de ajutor si cum sa lucram cu cei din jur pentru a ni le atinge, acum ne gandim efectiv la un „learning process” personal pentru perioada urmatoare.

Seara din 24 ianuarie va fi un spatiu de identificare a stilului si contextului personal de invatare, precum si integrarea lor intr-un plan personal de learning pentru acest an.

Seara va fi gazduita de Diana Catana si Raluca Medesan in noul centru al comunitatii roPot, HUByx – un spatiu al ideilor si proiectelor faine, deja calcat de prieteni si curiosi in ultimele doua saptamani, inclusiv la o reusita Seara de Carte despre Blue Ocean Strategy, miercurea trecuta.

Diana si Raluca si-au structurat evenimentul astfel:

• in prima parte: CE si CUM vreau sa invat in 2011;

• in a doua parte: CUM imi creez contexte si obiceiuri legate de invatare, in functie de obiectivele mele de invatare, de timpul si de bugetul meu.

Obiectivele sunt:

  • stabilirea importantei invatarii pentru noi in 2011;
  • intelegerea procesului ca fiind profund personal si gasirea mixului de metode specifice;
  • integrarea procesului in contextul antreprenorial.

Detalii despre eveniment si participanti pe pagina Serii de Invatare Personala si pe pagina de Facebook a roPot .  Inscrierea la eveniment se face pe website, ulterior inregistrarii ca membru roPot. Pentru intrebari, contact@ropot.ro

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.