Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nocturna Migratoare si altele la incubator07

0
Experimentul incubator107 continuă – am împlinit 5 luni și am supraviețuit. Ba mai mult, am ieșit din ou și zburătăcim! Așa că aventura continuă cu încă 5 luni în care vrem să ne luați la purtător oriunde aveți nevoie de noi. Visăm să incubăm Iașiul, Sibiul, Brașovul, Clujul și Timișoara. Hai cu caracatița! 

Deschidem luna Septembrie cu mare tam-tam – pe 3 septembrie de la 20.00 la 8.00 – la Nocturna Migratoare – în Popa Nan, 82. Noul cuib o să găzduiască o nocturnă pestriță și sălbatică. cum nu mai suntem la noi acasă, o să punem bănuț la bănuț ca să plătim șederea în noul cuib. Dar nu-i bai, ne scuturăm, ne revenim, chiuim și-i dăm cu jonglerii, acrobații și bijuterii. Ne potolim setea și suflul cu licori alese reci sau calde și pornim mai departe în pași de Salsa. Ne însemnăm teritoriul cu AEROgrafia și suntem gata-gata să creștem mari cu Tedy care ne inspiră și se deconspiră. Hai să mai mâncăm câte-un cuvânt, să ne-țepăm în deget și-apoi s-o ardem Zen!

Hai să ne adunăm jucărelele și jucătorii că e licitația TROC – cine ce-o da, cine ce-o lua? Și dac-ai învăța să cânți ELECTRO, să gătești crud și să filmezi? Mai pleci? Mai plec, că sunt nomad și uite-acolo – foc, noi jonglăm cu foc! Și-apoi pe-o aripă să ne tatuăm ca niciodată să nu ne uităm!

Curajoșii care și-au înfrânt somnul cântă cu The Amsterdams – care sunt part of it la răsărit de soare! No hai să-ți torn o cafea la polonic și să vedem unde mai migrăm în viitor. Poli, unde-i tarotul?

Hai să ne umflăm în pene, că am crescut cam mari!

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.