Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nocturna aniversara Utopia cu atitudine rock și energie roll

0

De pe tărâmurile de-altădată cu atitudine rock și energie roll, pășim și mai departe: într-o lume de basm. Deghizat în Harap nu neapărat Alb, cu merinde în traistă și 30 de galbeni pentru sarea din bucate, hai să scriem o poveste la noctuna UTOPIA, în Popa Nan 82 etaj 1.

Facem 2 ani și ne sărbătorim de la 20.30 până răgușim. Ca să veniți spuneți-ne în ce personaj veți veni costumați* la noi@incubator107.com.

Cu pudra magică din machiajul teatral, prindem puteri și reluăm cele mai populare ateliere din an: ne facem jocuri pentru acasă și cosmetice naturale, ne pictăm cu henna și dansăm tango, redescoperim cultura aromână și punem față în față tracul și charisma.

Deschidem capitolul muzical cu Fără Zahăr și ne trăim până la adânci bătrâneți cu The Pixels. Mai premiem meșterii, lansăm probe și încercări, dansăm ca-n basme și plecăm pe cai către mansardă.

Vindecați emoțional și energizați de un mic dejun cu fructe, lansăm dorințe magice și colorate; către cer și nu numai.

Povestea incubatorului, cu acei oameni incredibil de frumoși, este tărâmul în care am învățat, unii de la alții, cum să schimbăm lumea!

Că dacă n-ar fi, nu s-ar mai povesti.


Costumul nu trebuie să fie complet, poate să cuprindă doar un element simbolic.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul.

 

WEB afis aprilie

 

PREVIEW desfasurator-01

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.