Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nocturnă aniversară 3 ani incubator107

0

Ai cojones? Atunci te ademenim pe 5 aprilie la nocturna ISPITA, din Popa Nan 82, începând cu ora 20.00, pentru a sărbători 3 ani de iubit, 3 ani de trișat: 3 ani de incubator107.

Dacă te ține,te provocăm la un dresscode periculos: personaje negative din istorie ori ficțiune. De-oi fi vreun Venom care îi taie calea lui Spider-Man, ori una dintre creaturile mici, galbene și impulsive Minions, ori un domnitor năpraznic din manualul de istorie, răspunde invitației la noi@incubator07.com. Și pentru că e ziua noastră, nu uita să ne întâmpini cu cadoul aniversar: merinde proaspete și 30 de galbeni.

ISPITA - 3 ani de incubator107
incubator107 te ispitește cu o lume întoarsă pe dos: bad photo corner, concursuri, proiecții surpriză, premierea celor mai iscusiți meșteri și a ucenicilor exemplari. În așa o lume bizară cine altcineva să ne încânte decât Les Elephants Bizarres. Nu te dezmeticești bine și e timpul să-ți sucim mințeile cu-n show de improvizație, marca incubator107. Ca să te mai amăgim puțin, până-n zori o să stăm la depănat povești în mansardă și cum se crapă de ziuă, ne punem pe jucat Werewolves ca să speriem vârcolacii și să facem victime nevinovate.

Și dacă în ultimul an toane noi ai căpătat, de hobby-uri buclucașe te-ai apucat, ori te-ai ales cu o pasiune care-a devenit vocație, atunci revedem cele mai bune și cele mai nebune ateliere care ți-au schimbat viața în ultimul an de incubator107: îți descoperi vocația cu care o să-ți câștigi remunerația pentru a călători în lumea largă, și când te odihnești, treci pe la roata olarului cu zâmbetul pe buze; participi atent la ședința de coaching, căci la final te așteaptă o degustare de vin iar când te tentează, iei o pauză de hoinărit pe motor, nu înainte să descoperi tainele corpului în pași de dans; și nu uiți să privești trecutul drept în față având atent garderoba asortată.
Fii rău și demonstrează tuturor că ești și tu parte din comunitatea incubator107!

ISPITA - desfasurator eveniment incubator107

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.