Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noblesse Academy lansează noi cursuri din noiembrie

0

Noblesse Academy lansează în noiembrie noi cursuri pentru cei interesați de dezvoltarea personală și profesională, dar și pentru părinții care își doresc activități creative pentru copiii lor.

Micul Designer

Astfel, cei mici se vor bucura de cursuri dedicate artelor și dezvoltării aptitudinilor. Mădălina Andronic va susține un curs de Arts and Craft în cadrul căruia copiii vor învăța să construiască personaje mobile din hârtie, să-și ilustreze basmul preferat, să coasă păpuși din material textil și să își imprime cu acrilic propriile haine.

Cei pasionați de teatru vor fi îndrumați într-o carieră de mic actor prin exerciții de încălzire, de dezvoltare a spiritului de echipă, de depășire a timidității și exersare a vorbitului în public, de dezvoltare a atenției prin explorarea simțurilor, de concentrare, de creativitate, de improvizație.

Pentru micuții designeri, Aura Filip a pregătit un curs special în care copii vor deprinde noțiuni de bază despre designul interior – informații despre texturi, culori și materiale – tema generală a cursului fiind Căsuța din grădină. Adolescenții se bucură de cursul Teen Room, care prezintă o introducere în lumea designului interior – o trecere în revistă a stilurilor și tendințelor actuale, de la Boho Chic la Selfie Art, dar și un exercițiu practic de colaj, totul culminând cu realizarea unui moodboard creativ ce va stimula capacitatea de sinteză.
Și pentru adulti exista o serie de cursuri care au rolul de a dezvolta aptitudini si talente.
Ana Morodan va susține pe 13 și 14 noiembrie un curs de Lifestyle Blogging, în care cei interesați vor învăța să-și valorifice talentul. O parte importantă a bloggingului este monetizarea activității – Ana vine cu informații din domeniu despre cum să pui preț pe ceea ce faci.

Tot în domeniul bloggingului, Radu F. Constantinescu, cel mai citit blogger din România, vă învață despre cum să faceți din pasiunea de a scrie un job full time care vă poate aduce satisfacții profesionale pe măsură.
Cursurile încep în luna noiembrie și se desfășoară la Palatul Noblesse. Pentru a afla programul fiecărui curs și pentru alte informații, accesați site-ul www.palatulnoblesse.ro sau pagina de Facebook Noblesse Academy.

Teen Room
Despre Noblesse Academy: Noblesse Academy a fost înființată în 2015 sub patronajul Asociației Culturale Noblesse și are ca principal scop descoperirea și dezvoltarea propriilor valori, contribuind astfel la împlinirea unei persoane atât în plan personal, cât și profesional. Asociația Culturală Noblesse face parte din Noblesse Group, alături de biroul de arhitectură și design interior Studio Insign, Noblesse Interiors și Centrul de Arte și Evenimente Palatul Noblesse.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.