Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea Vrăjitoarelor – cel mai așteptat eveniment al toamnei la Opera Comică pentru Copii

0

Așteptarea a luat sfârșit pentru iubitorii evenimentului Noaptea Vrăjitoarelor de la Opera Comică pentru Copii. Weekendul acesta, pe 23, 24 și 25 octombrie, este plin de magie, mister și povești cu multe personaje negative. Copiii mici și mari sunt invitați să participe costumați la momentele malefice și cele magice din fiecare seară, dar și la toate activitățile pregătite în Curtea Operei Comice pentru Copii, toate în temă cu evenimentul.

Pe Scena Mare sunt programate din oră în oră două colaje de spectacole complet diferite și extrem de incitante pentru micii si marii spectatori. Pe de o parte vor fi Momente Malefice cu Regina cea rea din Albă ca Zăpada, Vrăjitoarea ZugZag și echipa ei de maimuțoi din Micuța Dorothy, Vrăjitoarea din Hansel și Gretel, Monostatos din Flautul Fermecat și chiar Fantoma de la Operă. Pe de altă parte Momente Magice, cu magicianul Bogdan Muntean, prietenul copiilor, cel care nu încetează să surprindă, iar cu ocazia weekendului dedicat personajelor negative, aduce pe scenă cele mai impresionante trucuri personale.

Biletele se pot achiziționa online, cu doar 10 lei: www.bilete.ro/noaptea-vrajitoarelor

Dinozaurii au invadat Curtea Operei Comice pentru Copii

Fiecare eveniment al Operei Comice pentru Copii aduce cel puțin o surpriză inedită pentru public. De data aceasta, pentru Noaptea Vrăjitoarelor, Opera Comică pentru Copii, cu ajutorul Dino Parc Râșnov, aduce o familie de dinozauri prietenoși și dornici să-i cunoască pe copiii bucureșteni.

Ateliere de creat vrăjitoare și sculptat dovleci în Curtea OCC

O zonă care îi atrage foarte mult pe cei mici în Curtea OCC este cea a atelierelor de creație, unde cei mici nu numai că își exersează imaginația, dar creează tot felul de obiecte unicat, mai frumoase și mai speciale decât ar putea cumpăra. Weekendul dedicat Nopții Vrăjitoarelor aduce noi ateliere de creație, toate specifice evenimentului. De la sculptat dovleci și până la creat măști sau mici vrăjitoare, toate atelierele vor face sărbătoarea și mai distractivă.

Momente surpriză pregătite pe toată durata evenimentului

Ca distracția să fie completă, toate activitățile vor fi specifice evenimentului și oricând publicul se poate aștepta ca o vrăjitoare talentată să înceapă să cânte o superbă arie. Activitățile recomandate din Curtea plină cu minunății: Labirintul Toamnei, Grădina cu Plante Carnivore, Școala de Șoferi OCC, Stage Academy, Express OCC, Râu cu Bărcuțe, Plimbări cu Căluțul, Aventura Parc și Atelierele de Creație.

Filme de sezon pe acoperișul OCC

De asemenea, programul filmelor continuă pe acoperișul OCC, cu producții speciale, care vin în completarea activităților din curte:

  • Vineri, 23 octombrie, ora 19:30 – Familia Addams

  • Sâmbătă, 24 octombrie, ora 19:30 – Coraline

  • Duminică, 25 octombrie, ora 19:30 – Maleficent

Bilete disponibile exclusiv online: https://eventbook.ro/festival/kinodiseea?page=2

Program: Vineri – 16:00 – 22:30 / Sâmbătă și duminică – 10:00 – 12:00.

Pentru accesul la activitățile din Curtea OCC nu este nevoie de rezervare.

Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție. Publicul va beneficia de măsurile de prevenție necesare în această perioadă, simțindu-se în siguranță. Este obligatorie purtarea măștii, acoperind nasul și gura. Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul curte și i se va pune la dispoziție dezinfectant.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, este prima instituție care și-a început activitatea la sediul din Calea Giulești 16, oferind spectacole în aer liber, respectând conduita socială în vigoare pentru această perioadă, astfel încât în fiecare weekend din această vară vor fi prezentate, pe cele două scene amenajate în curtea interioară a instituției 20 de titluri diferite. De asemenea, Opera Comică pentru Copii a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 9 martie 2020. De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor (https://app.operacomica.ro/), unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte-lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, Atelierele „Micul Artist”, „Magazinul OCC”, tururile „În Spatele Cortinei”, „Escape Room”, „Games Room”, „Petrecere de ziua de naștere”, „Aventura Parc”, „Abonamente”, „Voluntariat”, aplicația „Opera Copiilor”, „Căpșunariul Copiilor”, campania „Alo, Opera Copiilor?” , traseul „Madagascar” etc.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.