Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea Teatrului Erotic

0

Noaptea Teatrului Erotic – ediția a II-a

Cele două perspective asupra sexului: masculină și feminină

Noaptea Teatrului Erotic revine În Culise marți, 14 aprilie, începând cu ora 20:00, cu o tematică specială. În atmosfera intimă din Copper’s Pub (Bucuresti, Bd. Hristo Botev 25), spectatorii vor putea asculta muzică jazz live și vor viziona două spectacole de teatru, care vor scoate în evidență diferențele existente între modul în care femeile și bărbații se raportează la sex.

O zi oarecare din calendar în care să-ți oferi experiența unei nopți altfel, încărcată de senzualitate și dragoste fizică. În cadrul celei de-a doua ediții, Noaptea Teatrului Erotic oferă publicului două viziuni diferite asupra experiențelor sexuale – pe de o parte vă veți întâlni cu gândurile unui bărbat trecut de treizeci de ani, care rănit din dragoste, își umple golul sufletesc cu fiecare femeie care îi iese în cale, iar pe de cealaltă parte, veți întâlni o adolescentă, care se lasă păcălită de mirajul unei vieți puse sub semnul excesului. Cele două momente vor fi completate de un concert jazz al dragostei, susținut de trupa TRIP.

Scrisori către Rita: The Show este o comedie erotică ce prezintă viaţa unui bărbat care-şi găseşte refugiul în sexul cu foarte multe femei. Toate gândurile necurate ale acestui bărbat antierou sunt ascultate de femeile din viaţa lui care sunt întruchipate prin prezenţa sexy a Ritei, o nimfă contemporană nud, pictată, care ţine publicul cu sufletul la gură pe tot parcursul reprezentaţiei. Un text de Ştefan Caraman, în regia lui Cristian Bajora, cu Ștefan Nistor şi Andreea Stafie.

cover-erotic2

Diamante și Narcotice este o dramă erotică ce prezintă povestea lui Nicole, o prințesă adolescentă din zilele noastre, care nu se teme să-și urmeze visurile: o carieră în modeling și un iubit bogat care să-i inunde viața de plăcere. Vacanțe de lux amestecate cu aventuri erotice și sex sălbatic, bijuterii scumpe și droguri care să însuflețească atmosfera! Oare cum este să trăiești visul? Bazat pe textele erotice controversate ale Ralucăi Dewald, dramatizate de Cora Manole, spectacolul Diamante și Narcotice vine să spună un adevăr de actualitate și prezintă sexul prin ochii unei femei – încărcat de erotism, candid, magnetic și incitant! Cu Claudia Ene, Ștefan Nistor, Ionuț Gurgu și Paul Alexandru, în regia lui Cristian Bajora.

Intrarea la eveniment este 50 lei, iar rezervarea este obligatorie la 0735 026 762 sau http://inculise.ro/rezervari-online.

Mulțumim partenerilor: Șapte Seri, Teatral.ro, OrașulM.eu, Ziarul Metropolis, PeLipscani.ro, Metropotam.ro, Concerte-azi.ro, Cinemagia, Raftulcuidei.ro, CalendarEvenimente.ro, Port.ro, ArtWe, Anyplace.ro, IQool, Diseară.ro, Urban.ro, Teatru.Pro, Zile și Nopți, Ileana Andrei.ro, Revista Cațavencii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.