Noaptea lungă a filmelor scurte, 26 iunie

1

În Bucureşti în luna iunie este sezon de filme! A fost până de curând Festivalul de Muzică de Film, a început deja FEST’ASIA 2009, iar în noaptea de 26 iunie 2009 se va desfăşura şi evenimentul „Noaptea lunga a filmelor scurte”.

“Noaptea lunga a filmelor scurte” va avea loc vineri, 26 iunie 2009, incepand cu orele 21, la ArtExpo (TNB), etajele 3 si 4 . Locatia o sa fie ventilata! Vor fi prezentate scurtmetraje de diferite teme pe un ecran gigantic. Mai multe informaţii pe feeder.ro sau pe lumebuna.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează