Noaptea Galeriilor 2009

0

Bucureştiul se bucură din nou de evenimente nocturne culturale! În perioada 12 -13 iunie 2009 se va desfăşura Noaptea Albă a Galeriilor 2009, cu un număr dublu de galerii participante faţă de precedenta ediţie. Având în vedere reacţiile pozitive ca urmare a unui alt eveniment similar, Noaptea Muzeelor, putem să ne pregătim pentru o fiesta culturală în weekend-ul ce vine! Noaptea Galeriilor este şi un bun prilej de a ne bucura de atmosfera din stradă, de culorile de noapte, de zumzetul unei capitale „primenite” pentru Europa. În continuare este un fragment din comunicatul de presă al evenimentului.
logo_noaptea_galeriilor1Numar record de spatii participante la Noaptea Albă a Galeriilor!
„Noaptea Alba a Galeriilor 2009 reuneste un numar record de spatii participante din Bucuresti, dublu fata de precedenta editie. In noaptea de 12 spre 13 iunie, douzeci si opt de galerii, ateliere, centre de arta contemporana sau spatii alternative vor fi deschise publicului larg incepand cu ora 19:00 pana dimineata la ora 4. Peste optzeci de artisti expun sau performeaza in timpul acestui adevarat maraton de arta/ cultura contemporana, de la formule consacrate pana la cele mai neconventionale reprezentari. Expozitii de desen sau pictura, instalatii, arta video, expozitii foto, lansarea unei arhive digitale, concerte, proiectii de filme, performance-uri, jocuri in aer liber si alte animatii culturale sunt puse la cale special pentru noaptea de 12 / 13 iunie.” Programul complet precum şi o hartă a traseului cultural propus pot fi consultate on-line pe noapteagaleriilor.ro Pentru amatorii de biciclete site-ul oficial al evenimentului are şi o secţiune destinată unei propuneri de traseu cu bicicleta. Această hartă pentru biciclişti este disponibilă aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează