Noaptea Cercetatorilor 2010 in Bucuresti / 24 septembrie 2010

0

În noaptea de 24 septembrie 2010 în Bucureşti se desfăşoară Noaptea Cercetătorilor, de la ora 20:00 fiind programat „Spectacolul nopţii” cu proiecţii de filme şi activităţi distractive. Sunt propuse activităţi în următoarele locaţii: Muzeul Naţional tehnic ”D. Leonida” (10:00) Muzeul de Geologie, din cadrul Institutului Geologic al României (16:00), AFI Cotroceni (12:00)

10:00 – Activităţi special dedicate curioşilor din ciclul de învăţământ primar (Muzeul National Tehnic “D. Leonida”)

12:00 – O după-amiaza şi o seară în compania ştiinţei – activităţi pentru tinerii între 10 şi 90 de ani

o Prezentare interactivă a muncii de cercetare din muzee
o Concursuri şi jocuri
o Prezentarea a 2 echipe din cadrul concursului de proiecte:
o Echipa Viitorul Petrolului
o Echipa Albinuţele
o Testaţi-vă limitele! – ateliere coordonate de Institutul Naţional de Cercetare în Sport
o Cercetarea în cadrul Institutului de Prevenire şi Psihosociologie, din cadrul IGPR – pe grupe de vârstă, publicul va experimenta munca de cercetare din institut (de ex. tinerii peste 14 ani vor înţelege cum se realizează un chestionar şi cum se aplică)

20:00 – Spectacolul nopţii – proiecţii de filme şi activităţi distractive

Intrarea este liberă pe toată durata evenimentului.
Informaţii pe site-ul noapteacercetatorilor.eu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează