Noaptea Cercetatorilor 2010 in Bucuresti / 24 septembrie 2010

0

În noaptea de 24 septembrie 2010 în Bucureşti se desfăşoară Noaptea Cercetătorilor, de la ora 20:00 fiind programat „Spectacolul nopţii” cu proiecţii de filme şi activităţi distractive. Sunt propuse activităţi în următoarele locaţii: Muzeul Naţional tehnic ”D. Leonida” (10:00) Muzeul de Geologie, din cadrul Institutului Geologic al României (16:00), AFI Cotroceni (12:00)

10:00 – Activităţi special dedicate curioşilor din ciclul de învăţământ primar (Muzeul National Tehnic “D. Leonida”)

12:00 – O după-amiaza şi o seară în compania ştiinţei – activităţi pentru tinerii între 10 şi 90 de ani

o Prezentare interactivă a muncii de cercetare din muzee
o Concursuri şi jocuri
o Prezentarea a 2 echipe din cadrul concursului de proiecte:
o Echipa Viitorul Petrolului
o Echipa Albinuţele
o Testaţi-vă limitele! – ateliere coordonate de Institutul Naţional de Cercetare în Sport
o Cercetarea în cadrul Institutului de Prevenire şi Psihosociologie, din cadrul IGPR – pe grupe de vârstă, publicul va experimenta munca de cercetare din institut (de ex. tinerii peste 14 ani vor înţelege cum se realizează un chestionar şi cum se aplică)

20:00 – Spectacolul nopţii – proiecţii de filme şi activităţi distractive

Intrarea este liberă pe toată durata evenimentului.
Informaţii pe site-ul noapteacercetatorilor.eu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează