Noaptea alba pentru zile negre

0


Petrece o noapte sub cerul liber

…pentru ca victimele dezastrelor naturale sa nu o faca. 

crucea rosie noaptea

Vino pe 13 septembrie, incepand cu ora 15:00 in Parcul Lumea Copiilor si petrece noaptea asa cum miile de sinistrati din Romania o fac an de an.

Participa la ateliere de prim ajutor si pregatire pentru interventie in caz de dezastru si invata tehnicile care iti pot salva viata.

Inscrie-i pe cei mici la atelierele de creatie si cursurile de prim ajutor special gandite pentru ei.

Rezerva-ti un loc in Tabara Crucii Rosii Romane si afla cum e viata de dupa dezastru.

Afla mai multe detalii.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează