Noaptea Alba a Filmului Romanesc la Zilele Bucurestiului / 17 septembrie 2010

0

9 locaţii de proiecţie sunt pregătite pentru acest eveniment!

Bucureştenii sunt invitaţi între orele 18.00- 02.00 la un adevărat maraton al producţiilor autohtone, în cadrul primei ediţii a evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc, cu ocazia Zilelor Bucurestiului 2010 pe data de 17 septembrie 2010.

9 locaţii de proiecţie sunt pregătite pentru acest eveniment: Piaţa George Enescu, Uranus 144, Terasa Clubului Fabrica, Noul Cinematograf al Regizorului Roman (MTR), MTR Open Air, Cinema Patria, Cinema Studio, Sala Elvira Popescu, Cinema Eforie. Se vor putea viziona peste 30 de filme româneşti.

Mai multe informatii pe tiff.ro

via arcub.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează