Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Noaptea Alba a Celor mai Cool Localuri din Bucuresti, sambata 20 octombrie

0

Raluk.ro si Heineken te invita la o noapte alba cum mai rar traim in Capitala: o noapte in care ne infruptam gratuit din ce are Bucurestiul mai cool! Scopul nostru este sa-ti aratam fata nevazuta a Bucurestiului – daca te-ai saturat sa te imbulzesti prin eternul centru istoric, noi iti promitem ca sambata, 20 octombrie, de la 20:00, vei avea parte de o experienta de neuitat, in afara lui!

20 octombrie, 20:00 – 02:00 – Noaptea Alba by Raluk.ro & Heineken

Dupa o editie pilot de succes din 14 iulie, revenim cu invitatia de a proba localuri, dar si cu premii pe masura pentru cei mai de succes coolhunteri pentru o noapte: noaptea de sambata, 20 octombrie, intre 8 seara si 2 noaptea. Dupa ora 2, cand spunem “STOP!” misunarii nocturne si ne adunam cu totii pentru petrecerea finala, la beraria Hanul cu Tei, Heineken va oferi, prin tragere la sorti dintre taloanele participantilor, o excursie pentru doua persoane in Amsterdam!

Azi ai Pasaport de coolhunter, maine ai bilet spre Amsterdam!

Cele mai tari localuri din afara centrului vechi (printre care Antipa Cafe, Terra Cafe, Edgar’s Pub si altele) vor sta deschise dupa programul lor obisnuit si iti vor oferi cel mai bun preparat din meniu GRATUIT, doar ca sa te convingi ca, pentru o experienta de going-out completa, merita sa te aventurezi si in afara centrului!

Consulta koolhunt.raluk.ro pentru procedura si lista localurilor participante, cu tot cu ce iti vor oferi fiecare sa degusti in Noaptea Alba!

Nu uita de stampila: odata ce ai consumat ceva din meniul unui local participant la Noaptea Alba, cere ospatarului sa iti stampileze talonul de participant (“Pasaportul” de coolhunter) si aduna 6 stampile, din 6 localuri diferite ca sa intri in cursa pentru Premiul Supriza Raluk! Consuma si trei beri Heineken (la pretul din meniu) pe parcursul Noptii Albe, aduna cele trei stampile pe Pasaport si vei putea castiga o excursie in Amsterdam pentru 2 persoane, oferita de Heineken!

Premiile vor fi oferite prin tragere la sorti, de la ora 2 noaptea, in beraria Hanul cu Tei, de pe Lipscani 63-65, unde vom incinge un Mare Party Final pana in zorii zilei de duminica!

Intra pe koolhunt.raluk.ro pentru mai multe detalii si anunta-ti prietenii pe Facebook!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.