Noaptea Alba a Celor mai Cool Localuri din Bucuresti, sambata 20 octombrie

0

Raluk.ro si Heineken te invita la o noapte alba cum mai rar traim in Capitala: o noapte in care ne infruptam gratuit din ce are Bucurestiul mai cool! Scopul nostru este sa-ti aratam fata nevazuta a Bucurestiului – daca te-ai saturat sa te imbulzesti prin eternul centru istoric, noi iti promitem ca sambata, 20 octombrie, de la 20:00, vei avea parte de o experienta de neuitat, in afara lui!

20 octombrie, 20:00 – 02:00 – Noaptea Alba by Raluk.ro & Heineken

Dupa o editie pilot de succes din 14 iulie, revenim cu invitatia de a proba localuri, dar si cu premii pe masura pentru cei mai de succes coolhunteri pentru o noapte: noaptea de sambata, 20 octombrie, intre 8 seara si 2 noaptea. Dupa ora 2, cand spunem “STOP!” misunarii nocturne si ne adunam cu totii pentru petrecerea finala, la beraria Hanul cu Tei, Heineken va oferi, prin tragere la sorti dintre taloanele participantilor, o excursie pentru doua persoane in Amsterdam!

Azi ai Pasaport de coolhunter, maine ai bilet spre Amsterdam!

Cele mai tari localuri din afara centrului vechi (printre care Antipa Cafe, Terra Cafe, Edgar’s Pub si altele) vor sta deschise dupa programul lor obisnuit si iti vor oferi cel mai bun preparat din meniu GRATUIT, doar ca sa te convingi ca, pentru o experienta de going-out completa, merita sa te aventurezi si in afara centrului!

Consulta koolhunt.raluk.ro pentru procedura si lista localurilor participante, cu tot cu ce iti vor oferi fiecare sa degusti in Noaptea Alba!

Nu uita de stampila: odata ce ai consumat ceva din meniul unui local participant la Noaptea Alba, cere ospatarului sa iti stampileze talonul de participant (“Pasaportul” de coolhunter) si aduna 6 stampile, din 6 localuri diferite ca sa intri in cursa pentru Premiul Supriza Raluk! Consuma si trei beri Heineken (la pretul din meniu) pe parcursul Noptii Albe, aduna cele trei stampile pe Pasaport si vei putea castiga o excursie in Amsterdam pentru 2 persoane, oferita de Heineken!

Premiile vor fi oferite prin tragere la sorti, de la ora 2 noaptea, in beraria Hanul cu Tei, de pe Lipscani 63-65, unde vom incinge un Mare Party Final pana in zorii zilei de duminica!

Intra pe koolhunt.raluk.ro pentru mai multe detalii si anunta-ti prietenii pe Facebook!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează