Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“No limits” – Proiecție de film inspirațional, Social Night

0

Pentru că ne-a plăcut așa de mult cum a ieșit party-ul caritabil de data trecută, vrem să te invităm la o seară de film inspirațional ca între prieteni – cu vizionarea multi-premiatului documentar „No limits. Impossible is just a word”, în regia lui Tim Hahne.

Filmul îi este dedicat legendarului pilot de curse Alessandro Zanardi, pilotul cu ambele picioare amputate.

Aici trailerul oficial: https://vimeo.com/143746788

Cu o perseverență și un optimism incredibile, Alex Zanardi a reușit să depăşească handicapul sever, continuându-și cariera de sportiv pe circuit, dar şi ca atlet paralimpic.

Credem că avem multe de învățat din acest film și mai credem că e cumva legat de simbolul sărbătorii pascale: reînvierea. 🙂 Vom vedea cum la fața locului. 🙂

De ce să participi?

– Filmul este puternic motivațional și de acțiune – numai bun de văzut înainte de Paște

– Întâlnești oameni faini, pasionați de creștere și dezvoltare personală

– Poți susține dezvoltarea emoțională a copiilor de la SOS Satele Copiilor și a copiilor de la Institutul Oncologic Fundeni – poți dona orice sumă dorești, banii strânși din acest eveniment ne ajută să putem susține gratuit în următoarea perioadă spectacole-atelier pentru antrenarea #inteligențeiemoționale în beneficiul acestor copii. Practic participi și sprijini o cauză bună.

– După film ți-am pregătit un scurt interviu în exclusivitate cu Tim Hahne, regizorul şi producătorul filmului – despre succes, emoții și curaj

– Poți participa și la discuția de după – unde vom explora mesajele filmului și vom socializa la o delicioasă specialitate de ceai sau cafea à la Kuber 😊

Locul e cosy, într-o zonă tihnită a Bucureștiului, iar “crănțănelele” sunt din partea casei.

Dacă nu poți ajunge, dar vrei să sprijini cauza noastră, poți dona în contul nr. RO28BTRLRONCRT0387774501 (cont in RON) deschis la Banca Transilvania, reprezentată prin Dragoș Iulian Matei, în calitate de președinte.

* Întrucât Tim ne-a pus acest film la dispoziție, el nu are subtitrare în limba română.

Cum se face înscrierea: Join la eveniment sau mesaj privat de confirmare pe Facebook

Pentru detalii suplimentare, răspundem cu drag la: 0723 347 393, Dragoș.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.