No comment. Documente apartinand lui Emil Cioran

0

Update 12 aprilie 2011

„Luati-l ca un gest simbol, intr-o perioada in care avem nevoie de simboluri” (George Brailoiu)

George Brailoiu doneaza Academiei Romane manuscrisele Cioran: Luati-l ca un gest simbol, intr-o perioada in care avem nevoie de simboluri. Omul de afaceri George Brailoiu, care a achizitionat la o licitatie organizata saptamana trecuta la Paris manuscrise Emil Cioran, a anuntat marti ca le-a donat Bibliotecii Academiei Romane.

Sursa: hotnews.ro

Update, 11 aprilie 2011

 

Omul de afaceri George Brailoiu, intrat recent in posesia unor manuscrise ale lui Emil Cioran, va participa, marti, in Aula Academiei la o sesiune dedicata lui Cioran, cadru in care va primi cea mai mare distinctie a Academiei, Meritul Academic, pentru ca a recuperat aceste manuscrise si le-a daruit statului roman, a declarat, luni, fostul presedinte al institutiei, Eugen Simion, citat de Agerpres.

 

Sursa: hotnews.ro

 

—-

Compania KDF-Energy ce apartine unui romanului George Brailoiu, un avocat de 42 de ani, a cumparat intreg lotul de documente apartinand lui Emil Cioran, la licitatia care a avut loc astazi la Paris anuntand ca va dona intregul lot statului roman.


George Brailoiu a declarat pentru ProTv ca este un admirator al lui Cioran si ca a vrut ca documentele sa „se intoarca acasa si sa faca parte din patrimoniul national”. Acesta anunta ca donatia se va face in cateva luni, dupa ce avocatii omului de afaceri vor discuta cu reprezentantii Academiei Romane si cei ai Bibliotecii Central Universitare.

 

Sursa: hotnews.ro

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează