Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

No comment. Documente apartinand lui Emil Cioran

0

Update 12 aprilie 2011

„Luati-l ca un gest simbol, intr-o perioada in care avem nevoie de simboluri” (George Brailoiu)

George Brailoiu doneaza Academiei Romane manuscrisele Cioran: Luati-l ca un gest simbol, intr-o perioada in care avem nevoie de simboluri. Omul de afaceri George Brailoiu, care a achizitionat la o licitatie organizata saptamana trecuta la Paris manuscrise Emil Cioran, a anuntat marti ca le-a donat Bibliotecii Academiei Romane.

Sursa: hotnews.ro

Update, 11 aprilie 2011

 

Omul de afaceri George Brailoiu, intrat recent in posesia unor manuscrise ale lui Emil Cioran, va participa, marti, in Aula Academiei la o sesiune dedicata lui Cioran, cadru in care va primi cea mai mare distinctie a Academiei, Meritul Academic, pentru ca a recuperat aceste manuscrise si le-a daruit statului roman, a declarat, luni, fostul presedinte al institutiei, Eugen Simion, citat de Agerpres.

 

Sursa: hotnews.ro

 

—-

Compania KDF-Energy ce apartine unui romanului George Brailoiu, un avocat de 42 de ani, a cumparat intreg lotul de documente apartinand lui Emil Cioran, la licitatia care a avut loc astazi la Paris anuntand ca va dona intregul lot statului roman.


George Brailoiu a declarat pentru ProTv ca este un admirator al lui Cioran si ca a vrut ca documentele sa „se intoarca acasa si sa faca parte din patrimoniul national”. Acesta anunta ca donatia se va face in cateva luni, dupa ce avocatii omului de afaceri vor discuta cu reprezentantii Academiei Romane si cei ai Bibliotecii Central Universitare.

 

Sursa: hotnews.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.