Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nevoie de donație de sânge A2 pentru o mămică dintr-un program incubator107

0
Pe Andreea Scarlet Matei am cunoscut-o la prima ediție a strașnicii luni „Dă-ți demisia”, devenită tradiție, unde a ținut un atelier bogat și extensiv pentru autodescoperire și schimbare în carieră. Ca să vă convingeți ce minunăție de om este, doar căutați-i numele însoțit de CVDesigners.

Acum este internată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca, proaspătă mămică, în comă indusă de o lună și jumătate. Are grupa de sânge A2, însă orice grupă de sânge este de mare ajutor.

Cei care vor să o ajute să treacă peste acest hop pot dona fie la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix, Bucuresti) menționând „Pentru Andreea Scarlet Matei”, fie la Punctul de Colectare de la Spitalul Floreasca, specificând numele ei.
Detalii despre povestea ei  și aici: http://m.libertatea.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.