Nevoie de donație de sânge A2 pentru o mămică dintr-un program incubator107

0
Pe Andreea Scarlet Matei am cunoscut-o la prima ediție a strașnicii luni „Dă-ți demisia”, devenită tradiție, unde a ținut un atelier bogat și extensiv pentru autodescoperire și schimbare în carieră. Ca să vă convingeți ce minunăție de om este, doar căutați-i numele însoțit de CVDesigners.

Acum este internată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Floreasca, proaspătă mămică, în comă indusă de o lună și jumătate. Are grupa de sânge A2, însă orice grupă de sânge este de mare ajutor.

Cei care vor să o ajute să treacă peste acest hop pot dona fie la Centrul de Transfuzii Central (strada Doctor Felix, Bucuresti) menționând „Pentru Andreea Scarlet Matei”, fie la Punctul de Colectare de la Spitalul Floreasca, specificând numele ei.
Detalii despre povestea ei  și aici: http://m.libertatea.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.