Networking antreprenorial, ABC antreprenori, joi 18 octombrie la Bucuresti

0

EVENIMENT DE NETWORKING ANTREPRENORIAL – ABC ANTREPRENORI

„IMPREUNA PENTR A CRESTE COMUNITATEA ANTREPRENORIALA”

www.abcantreprenori.ro

Viziunea ABC Antreprenori este de a crea o comunitate antreprenoriala puternica, unita, gata oricand sa isi impartaseasca experientele! Impreuna trebuie sa sustinem economia Romaniei!

Misiunea consta in promovarea si sustinerea spiritului antreprenorial, atat in randul antreprenorilor aflati la inceput de drum, cat si in randul adolescentilor.

Astfel, ABC ANTREPRENORI are placerea sa va invite la cea de-a patra editie a evenimentului de networking antreprenorial. Acesta va avea loc joi, 18 Octombrie 2012 incepand cu ora 18.30 in sala de conferinte Marseille a Hotelului Novotel.

Desfasurarea evenimentului:

18.30-18.45 – BUN VENIT

18.45-19.00 – PREZENTARE PARTICIPANTI

19.00-19.30 – ALEXANDRU NEGREA – „Oportunităţi de dezvoltare personală şi profesională în social media”

19.30-20.15 – COFFEE BREAK – NETWORKING

20.15-20.45 – GEORGE LEMNARU – „Cum sa transformi o idée in business”

20.45-20.50 – CONCURS TOMBOLA

20.50-21.30 – SESIUNE INTREBARI-RASPUNSURI SI INCHEIEREA EVENIMENTULUI

Dress code: business-casual

Beneficii:

Crearea unei comunitati de tineri antreprenori:

  • Networking;
  • Cresterea numarului de contacte personale;

Acces la informatii consistente, bine transmise  pentru o buna educatie antreprenoriala;

Mediu antreprenorial, propice dezvoltarii unor oportunitati;

Stimulent pentru entuziasmul tinerilor antreprenori aflati la inceput de drum.

 

Inscrierea la eveniment se face pe baza unei confirmari oficiale printr-un email la adresa antp.meeting@gmail.com.

Taxa de participare pentru acest eveniment este de 40 lei.

Dupa eveniment, doritorii sunt asteptati la Cafeneaua Liberala Bratianu din strada Doamnei nr. 9 (vis-a-vis de Banca Nationala a Romaniei).

Speram sa ne adunam cat mai multi pentru a ne impartasi unii altora din experienta de a fi antreprenor, de aceea, va rugam sa invitati si alte persoane interesate!

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.