Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

necunoscut, neobișnuit, invizibil

0

incubator107

 

Ce?

Știm cu toții persoane care sunt fericite mai tot timpul, pentru care totul pare mai ușor. La un moment dat, începem să îi judecăm și de cele mai multe ori ajungem la concluzia că sunt superficiali, că viața este mult mai profundă și mai serioasă decât o văd ei. Totuși ne bucurăm de multe ori când suntem cu ei, parcă atunci și noi suntem mai veseli.

Într-o zi eram în oraș și mergeam pe stradă concentrat la gândurile care îmi zburau ca fulgerele prin cap. Priveam persoana care venea din sens opus în ochi pentru câteva secunde, apoi pasiv mutam privirea la următoarea. La un anumit moment m-am simțit brusc bine și starea mi s-a schimbat, m-am simțit relaxat și iubit, am revenit așa pentru o clipă la mine, la momentul în care eram. De ce? Pentru că unul dintre oamenii care veneau din sens opus mi-a zâmbit.

Fericirea e un cadou pe care îl primim și pe care îl putem da mai departe.

Fericirea este neobișnuită.

Dacă ești o persoană care e dispusă să își facă drept cadou 2 ore de necunoscut în viața ei, hai pe 20 ianuarie și 27 ianuarie la un atelier neobișnuit în care te vei simți cu siguranță bine. Un atelier în care îți vei folosi toate simțurile pentru a primi cadou o stare pe care o vei face cadou mai departe. Lasă-te surprins de tot ce se mai întâmplă acolo. Vei vedea cu siguranță ceva, vei gusta cu siguranță ceva, vei simți și mirosi ceva și cel mai important e că vei …

Dacă vrei să știi mai multe ca să poți veni la atelier alege să faci altceva, dacă însă ești dispus să vii, te aștept cu drag.

Cu cine?

Cu Andrei Tudose.

M-am născut în 1975 în București.

Mi-am petrecut 24 de ani în sistemul educațional românesc unde am învățat că NU SUNT SUFUCIENT DE BUN, că părerea mea nu este importantă și că cea mai importantă și răsplătită activitate este reproducerea a ce ți s-a spus.

Am părăsit România în 1999 și m-am mutat în Germania ca proaspăt inginer în IT. Mi-am petrecut 6 ani lucrând în mari corporații. A fost o perioadă în care mi-am schimbat perspectiva asupra posibilităților și a viziunii asupra vieții mele. Deși cariera mea corporatistă creștea promițător, am conștientizat că nu despre asta este vorba în viața mea.

În 2006 m-am întors în România pentru a-mi împlini visul de a avea propria mea afacere în IT. În același timp am început să mă ocup conștient de dezvoltarea mea personală. În 2008 am fondat evadeazacunoi.ro .

M-am trezit într-o dimineață și mi-am spus: „Andrei, ești binevenit în această viață, tu ai ales să vii, simte-te bine!”. În 2012 am ieșit din business-ul IT în care eram și am înființat asociația Delivering Life. Am continuat www.andreitudose.com care este spațiul în care îmi promovez evenimentele și blogul.

Acum știu că sunt suficient de bun, la fel cum fiecare dintre noi este în acest moment din viața lui. Pentru că știu că în fiecare secundă fac tot ce pot eu mai bine și pentru că traiesc în armonie cu acțiunile mele. Dacă data viitoare voi face mai bine este în deplin acord și acceptare cu ce făcusem anterior.

Am încetat să trăiesc în dorințe și amintiri și mă focusez să fiu acum, aici.

I am welcome to this life, I enjoy. Do you?

Cu ce?

Cu tine și fără nicio așteptare.

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

Duminică, 20 ianuarie 2013 de la 16:00 la 18:00

Duminică, 27 ianuarie 2013 de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă curajos  aici , înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 60 lei pentru întreg atelierul sau 30 lei pentru fiecare întâlnire.

Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.