NeConferința RestartEdu, 29 noiembrie, Impact Hub

0

Comunitatea Restart în Educație te invită să te conectezi cualți inovatori în educație și să găsești resurse și inspirație pentru proiectele tale în cadrul NeConferinței RestartEdu ce va avea loc pe 29 noiembrie, la Impact Hub, București.

Cover NeConferinta RestartEdu Bucuresti 2014
“Cum creștem împreună cultura învățării în România?” este întrebarea care construiește cea de-a treia ediție a evenimentului, acesta bazându-se pe formatul Open Space Technology.

Te invităm într-un spațiu liber bazat pe pasiune și responsabilitate pentru a genera răspunsurile de care avem nevoie și a construi acțiunile necesare pentru a crește împreună cultura învățării.

NeConferința îi reunește pe cei care contribuie la transformarea educației, de la reprezentanți ai ong-urilor de educație, antreprenori, reprezentanți ai instituțiilor publice, finanțatori, media, la elevi, studenți și părinți.

Înscrierea se face completând formularul acesta până pe 24 noiembrie, ora 23:59. Înscrierile vor fi procesate on a rolling basis, în limita celor 130 de locuri disponibile.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează