Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Nebunie şi fantezie cu flautistul Matei IOACHIMESCU la Muzeul Național ”George Enescu”

0

Flautistul Matei IOACHIMESCU revine la Bucureşti în data de 22 octombrie 2015, ora 18:00, în Salonul de muzică al Palatului Cantacuzino din cadrul Muzeului George Enescu, cu un recital de flaut solo, intitulat sugestiv „Nebunie şi Fantezie”. Folosește ca platformă de bază pentru prima parte a recitalului (Nebunia), ciclul de variaţiuni „Les Folie d’Espagne” ale compozitorului francez baroc Marin Marais, iar în partea a doua (Fantezia), o selecţie de fantezii pentru flaut solo ale compozitorului Georg Philipp Telemann. Pe parcurs sunt inserate piese moderne cu caractere diferite, de la ethosul compozitoarei Doina Rotaru, la pasiunea tango-ului lui Piazzolla sau demonstraţii de virtuozitate în stil blues-rock.

matei ioachimescu

Numit în anul 2013 „Ambasador al integrării“ de Ministerul de Externe al Austriei, flautistul Matei IOACHIMESCU susţine concerte diverse, prezentând programe de mare succes în Europa şi Asia. Este absolvent al Universităţii de Muzică din Viena, oraş unde s-a stabilit, este deţinător al mai multor distincţii şi burse şi colaborează cu unii dintre cei mai interesanţi muzicieni din Europa. Instrumentul pe care cântă este un flaut din aur al producătorului japonez Muramatsu.

Biletele se pot achiziționa în ziua concertului din incinta Muzeului Național ”George Enescu”. Pentru detalii, vizitați www.georgeenescu.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.