Ne vedem pe 3 iunie la Conferinta „Impactul nostru in educatie”!

0

Vineri, 3 iunie 2016, incepand cu ora 9:00, te vei intalni cu alti peste 300 de participanti la Universitatea Romano-Americana, Aula Magna. Accesul este deschis incepand cu 8:30.

Impreuna, vom lansa Miscarea pentru Performanta in Educatie, alaturi de profesori, copii si parinti, reprezentanti ai institutiilor partenere, parteneri business si alte persoane interesate de transformarea educatiei din Romania.

Vom asista la momente organizate de profesorii Teach for Romania si elevii lor, la dialoguri intre sustinatori si copii, vom cunoaste profesorii din program si vom avea ocazia de a le pune intrebari.

unnamed

Despre autor

avatar

Teach for Romania este o organizație non-guvernamentală, care de 9 ani recrutează și pregătește oameni valoroși să devină profesori și învățători în școlile publice din România, pornind de la cele mai dificile comunități. La Teach for Romania, noi credem că fiecare copil din România are dreptul și poate să aibă parte de o educație de calitate, alături de un profesor sau un învățător care crede în el. În anul școlar 2022-2023, 135 de cadre didactice fac parte din programul nostru și predau în 113 școli, din 21 de județe. De asemenea, ne bucurăm că, din comunitatea noastră de 221 alumni, absolvenți ai programului, jumătate au ales să rămână la catedră în școli publice din România, dezvoltând și inovând cultura organizațională a acestora. Întreaga noastră comunitate de profesori ajunge astfel la peste 20 000 de copii.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.