Ne vedem pe 3 iunie la Conferinta „Impactul nostru in educatie”!

0

Vineri, 3 iunie 2016, incepand cu ora 9:00, te vei intalni cu alti peste 300 de participanti la Universitatea Romano-Americana, Aula Magna. Accesul este deschis incepand cu 8:30.

Impreuna, vom lansa Miscarea pentru Performanta in Educatie, alaturi de profesori, copii si parinti, reprezentanti ai institutiilor partenere, parteneri business si alte persoane interesate de transformarea educatiei din Romania.

Vom asista la momente organizate de profesorii Teach for Romania si elevii lor, la dialoguri intre sustinatori si copii, vom cunoaste profesorii din program si vom avea ocazia de a le pune intrebari.

unnamed

Despre autor

avatar

Teach for Romania exista pentru a transforma sistemul educational romanesc. In acest scop, recruteaza tineri exceptionali, ii pregateste ca profesori si ii plaseaza in scolile cu provocari, cu viziunea de a oferi optiuni de viata prin educatie de calitate fiecarui copil din Romania, indiferent de situatia sociala. Mai multe informatii pot fi urmarite in video-ul de 2 minute de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=swCWF6quVdc Teach for Romania face parte din reteaua Teach for All. Pana acum a pregatit 37 de profesori si i-a plasat in 33 de scoli cu provocari din peste 11 judete. Din septembrie 2016, 60 de profesori vor fi activi la catedra.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.